Новий рік — поодинці: Анджеліна Джолі відпочила з дітьми на гірськолижному курорті

04.01.2017
Новий рік — поодинці: Анджеліна Джолі відпочила з дітьми на гірськолижному курорті

Анджеліна Джолі з дітьми насолоджується життям.

Що розбилося — не склеїти, лишаються лише уламки.

От і найромантичніша голлівудська пара Бренджоліна, розлучення якої стало найбільшою сенсацією минулого року, поступово починає звикати жити по-новому. Доки триває судовий процес, Анджеліна Джолі живе з дітьми у винайнятому домі в Хідден-Гілс і всіляко обмежує їхнє спілкування з Бредом Піттом. Актор має право лише раз на тиждень провідувати дітей, і то лише в присутності мами та дитячого психолога.
 
От і на Різдво він отримав змогу лише прийти в дім зранку і принести дітям подарунки. І хоча спілкування тривало кілька годин і, як зазначила психолог, пройшло в теплій родинній атмо­сфері, Бреду цього було явно мало.

Як пізніше зізнався він друзям, це Різдво він уперше за багато років зустрів без звичного дитячого галасу, і це було для нього дещо дивним. І навіть близькі друзі не змогли його розрадити.
 
А от Анджеліна вирішила відпочити з дітьми і на Новий рік гайнула в Колорадо на гірськолижний курорт. Судячи з фото, які з’явилися в пресі, прогулянки на свіжому повітрі усім припали до смаку. Як повідомив портал The Daily Mail, вона навіть найняла інструктора, щоб і самій навчитися впевненіше стояти на лижах, і дітей підтягнути. 
 
Судячи з усього, сподіватися на примирення і возз’єднання родини, про що таки мріяли багато шанувальників цієї пари, у новому році не випадає. І діти, схоже, з цим уже змирилися. Зрештою, за кілька років старші Меддокс і Пакс стануть зовсім дорослими. І, на жаль, у Голлівуді вони далеко не єдині, хто опинився в такій ситуації. Так що — життя триває.