Захистили рятувальників

05.01.2017
Українські рятувальники з величезним ризиком для власного життя щодня рятують людей і їхнє майно в усіх куточках нашої великої України.

Я горджуся, що саме наша команда добилася підвищення з нового року мінімальної зарплати для рятувальників із трьох до п’яти тисяч гривень на місяць. І бажаю, щоб наші рятувальники завжди живими поверталися зі служби додому, де їх чекають рідні.
 
Ще 600 мільйонів гривень за нашою вимогою передбачено в бюджеті на придбання нової пожежної техніки вітчизняного виробництва. Її виготовляє унікальний (єдиний у колишньому СРСР) завод у Ладані на Чернігівщині, відроджений за моєї безпосередньої участі. Як наслідок — тисячі моїх земляків сьогодні мають високооплачувану роботу вдома, а не їздять по світах у виснажливих пошуках роботи.
 
Оце і є моя політика економічного націоналізму, яку я всіма силами і далі впроваджуватиму в життя, — підтримка національного виробника, забезпечення українців високооплачуваною роботою, подолання бідності. Всі, хто виступає проти нашої політики, — вороги України і українців!
Олег ЛЯШКО, 
народний депутат України, лідер Радикальної партії