50-річна Джанет Джексон напередодні Різдва народила первістка

11.01.2017
50-річна Джанет Джексон напередодні Різдва народила первістка

=Ще років 10 тому жінки, які наважилися вперше завагітніти після 30-ти, автоматично переходили в розряд «великовікових породіль».
 
Нині ж і вік очікування первістка, особливо у зіркових родинах, значно зріс, і медицину вже нічим не здивуєш.
 
Тож інформація, що відома співачка, рідна сестра Майкла Джексона Джанет у 50 років нарешті зважилася народити дитину, стала сенсацією, але не настільки, щоб папараці влаштовували за зіркою полювання.
 
Та й зробити це було непросто — зосередившись на майбутньому материнстві, Джанет відклала свій тур Unbreakable World і лише кілька разів протягом вагітності з’являлася на люди.
 
До речі, як писала свого часу «УМ», одного разу вона вбралася у мусульманський костюм і вдягла хіджаб — чи то для маскування, чи то щоб догодити своєму чоловікові, молодшому за неї на вісім років катарському мільярдеру Віссаму аль-Мана, з яким одружилася ще у 2012 році.
 
І от за кілька днів після Нового року співачка народила первістка, якого вирішили назвати Ісса — мусульманською формою імені Ісус.
 
«Джанет Джексон і її чоловік з трепетом вітали появу на світ сина Ісси аль-Мана. Джанет народжувала, не відчуваючи стресу. Вона відновлює сили в комфортних умовах», — повідомили офіційні представники зірки.
 
Набагато більшою сенсацією стали чутки про те, що у Джанет Джексон є вже дочка від її першого чоловіка, музиканта Джейм­са де Баржа, з яким співачка прожила трохи більше року, одружившись у 1984-му.
 
Виступаючи в телешоу Growing Up Hip Hop, він розповів, що два роки тому йому написала на пошту жінка, яка назвалась його донькою від Джанет. Вона розповіла, що її прийомна мати повідомила їй цю новину перед смертю.
 
Де Барж закликав Джанет розповісти всю правду, хоча й зізнався, що він особисто свою таємничу доньку ніколи не бачив.
 
Сама Джанет від будь-яких коментарів на цю тему утримується. Тож питання, була в неї донька чи це чийсь жарт або просто спроба колишнього погрітися в променях її слави, лишається відкритим. Зрештою, «молодій» мамі зараз геть не до того.