Вандали зіпсували зірку Мерайї Кері на Алеї слави в Голлівуді

13.01.2017
Вандали зіпсували зірку Мерайї Кері на Алеї слави в Голлівуді

Невдачі переслідують відому американську співачку Мерайю Кері.
 
Ще зовсім недавно вона хвалилася обручкою за 10 мільйонів доларів від свого нареченого-мільярдера Джеймса Пекера, однак у листопаді їй довелося зізнатися, що кіна, тобто весілля, не буде.
 
Не допомогло й пришвидшення процесу розлучення з попереднім чоловіком Ніком Кенноном.
 
Другим ударом долі став скандальний виступ співачки на новорічному шоу в Нью-Йорку.
 
Спочатку все йшло за планом, однак, проспівавши вступ пісні, Мерайя раптом почала просто ходити по сцені і щось говорити в мікрофон, тодi як її підтанцьовка відчайдушно намагалася врятувати ситуацію.
 
Пізніше співачка почала виправдовуватися, що вона через погану озвучку просто не чула музики, а пізніше її представники пояснили, що Кері готується до нового гастрольного туру і просто не встигла як слід відрепетирувати номер.
 
Такі пояснення викликали шквал критики в соц­мережах, через що Мерайя навіть на деякий час закрила свої акаунти.
 
Однак обурені фани знайшли спосіб висловити співачці своє «фе» — на її персональній зірці на Алеї слави в Голлівуді, яка з’явилася тут у серпні 2015 року, днями з’явився жирний знак питання.
 
Звичайно, Голлівудська торгова палата, яка опікується Алеєю слави, оперативно замінила знак. Хоча останнє «задоволення» обійшлося у кругленьку суму — 1 500 доларів.
 
Також її представники звернулися в поліцію з проханням знайти і покарати винних.
 
З’ясувалося, що вандали потрапили в об’єктиви камер спостереження, і зараз їх активно розшукують правоохоронці. 
 
Але попри всі ці заходи питання до вчинку Мерайї Кері у фанів залишаються. І відповісти на них вона має новим туром, без проколів і халтури.