У екс-солістки популярного гурту Spice Girls Джері Голлівелл народився син

25.01.2017
У екс-солістки популярного гурту Spice Girls Джері Голлівелл народився син

Джері Голлівелл.

«Благослови, Боже, матінку-природу», — написала у жовтні в «Інстаграм» екс-солістка популярного британського гурту Spice Girls Джері Голлівелл, натякнувши, що разом із чоловіком,  гонщиком «Формули-1» Крістіаном Хорнером чекають на поповнення.
 
І Бог дослухався до цього прохання — днями у пари народився син.
 
«Крістіан і я з радістю повідомляємо, що сьогодні вранці на світ з’явився наш син. Його вага — три кілограми і 170 грамів», — повідомила щаслива мама у «Твіттері».
 
Хлопчика назвали Монтегю Джордж Гектор Хорнер.  
 
Репортери одразу ж припустили, що друге ім’я батьки дали на честь друга сім’ї, покійного співака Джорджа Майкла.
 
Для Джері це вже друга дитина — у 2006 році співачка народила доньку Блюбелл (Блакитний Дзвіночок) Мадонна від свого колишнього коханого сценариста Саші Джервазі.
 
Крістіан теж має від попереднього шлюбу доньку Олівію, тож батьки сподіваються, що діти залюбки будуть няньчити маленького братика.
 
«Монтегю Джордж Гектор Хорнер народився сьогодні вранці, гарненький маленький братик Блюбелл та Олівії», — написала Джері в «Інстаграм», виставивши фото ніжки малюка.
 
Але найбільше, певно, тішиться новиною майбутня хрещена хлопчика, ще одна «перчинка» Емма Бантон, адже Монтегю народився просто на її день народження. 
 
Утім для шанувальників творчості Spice Girls, яких уже давно можна з повним правом назвати Spice Women («Перчені жіночки») є і сумна новина — возз’єднання гурту знову відкладається на невизначений час.
 
Оскільки Вікторія Бекхем та Мелані Чісхольм давно заявили, що у них своє життя і на сцену вони повертатися не збираються, інші три «перчинки», Емма Бантон, Джері Голлівелл та Мелані Браун, заявили про урочисте об’єднання на честь 20-річчя колективу під брендом GEM — за першими літерами їхніх імен.
 
І от, за день до появи сина, Джері повiдомила, що вона добре подумала і вирішила, що діти для неї таки важливіші за кар’єру. 
 
Хоча, може, вона ще передумає. Років через п’ять. До чергового ювілею.