Кохання — до болю: молодий чоловік три дні знущався над колишньою дівчиною

26.01.2017
Молода дівчина лише дивом змогла втекти від свого мучителя, спустившись із висоти третього поверху по простирадлах.
 
Закривавлену 19-річну втікачку врятували випадкові перехожі, які викликали «швидку допомогу».
 
Хірург, який оглянув побиту студентку, був спантеличений: мучитель зшивав рани своїй жертві за допомогою звичайної голки та синіх ниток.
 
Така «турбота» ледь не коштувала дівчині життя: якби медична допомога не встигла вчасно, вона могла б померти від сепсису.
 
«Я знала, що моя дочка Олена та її хлопець Сергій зустрічалися більше півроку, але перед новорічними святами розійшлися, — розповіла мати побитої студентки. — Коли дочка повідомила мені, що Сергій запросив її до себе для примирення, ніхто про погане не подумав. А потім її мобільний телефон просто відключився...»
 
Дівчина після пережитого досі перебуває у шоковому стані.
 
Однак свідчення для слідчого дала відразу ж, як тільки її доставили до лікарні.
 
«Сергій раніше дуже добре до мене ставився, ніколи руку на мене не піднімав, — розповіла потерпіла. — Мені в ньому імпонувало те, що він завжди був дуже самостійною людиною. Рано залишився без батьків, однак зумів стати на ноги та навіть самостійно купити квартиру в Миколаєві».
 
За словами дівчини, те, що сталося з нею, можна пояснити одним: її колишній хлопець зловживав спиртним і через надмірне вживання алкоголю втратив людську подобу.
 
Коли у день бажаного примирення 24-річний чоловік зрозумів, що ніякі вмовляння не допоможуть йому повернути колишню любов, — почав нещадно бити екс-кохану, намагаючись кулаками повернути почуття.
 
Під градом страшних побоїв дівчина швидко ослабла. Тоді Сергій вирішив приховати сліди своїх знущань над жертвою і взявся звичайними голкою й ниткою зшивати величезну рану на голові дівчини.
 
Олена розповіла, що від стресу майже не відчувала болю, не могла зайвий раз поворухнутися, побоюючись за своє життя.
 
На третій день садист залишив жертву вдома напризволяще і пішов у нічну зміну на роботу.
 
Дивом урятувавшись, дівчина про все розповіла батькам, які й викликали поліцію. Нелюда затримали. 
 
Проти нього порушено кримінальне провадження за статтею 146 КК України («Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»).
 
У разі доведення провини йому світить від 3 до 5 років позбавлення волі.