Приборкання норовливого

27.01.2017
Приборкання норовливого

Ніна Агдал.

Струнка довгонога модель-білявка, ангел бренду Victoria’s Secret. Якщо вам на очі потрапляє така характеристика, можете практично не сумніватися — йдеться про чергову пасію голлівудського красунчика Леонардо Ді Капріо. Скільки їх було, важко підрахувати навіть тим, хто доскіпливо стежить за особистим життям 42-річного актора. Але останні півроку його стабільно зустрічають у компанії 24-річної данської моделі Ніни Агдал.
Пара почала зустрічатися ще у 2010-му, але швидко розбіглася. Втім, уже влітку минулого року папараці «застукали» на пляжі в Малібу Лео та Ніну, що цілувалися. А пізніше — в супермаркеті, після чого зробили висновок, що пара живе разом. Принаймні Лео виглядав впевненим у собі і щасливим.
А таблоїди тепер роблять ставки на те, чи вдасться Ніні таки затягнути затятого холостяка Ді Капріо під вінець, чи все закінчиться, як завжди? За їхніми стосунками пильно стежить і бабуся Ніни Лона, яка колись пригрозила, що, якщо актор образить її онуку, то «матиме справу зі мною».
Що ж, усе залежатиме від того, наскільки ревнивим є голлівудський плейбой. Бо, попри те, що його нова пасія регулярно знімається в рекламі жіночої білизни бренду Victoria’s Secret, вона полюбляє і більш провокативні фотосесії. Так, днями вона знялася для журналу Sports Illustrated в образі, який охарактеризували як «мінімум макіяжу, мінімум одягу.
З іншого боку, хіба Леонардо цим здивуєш? Йому головне, щоб людина була хороша. І щоб нарешті перегулялося і захотілося стабільності та родинного затишку. Втім, ви впевнені, що останні слова — це про Ді Капріо?