«Доки смерть не розлучить нас»: Девід і Вікторія Бекхем після 17 років шлюбу знову одружилися

01.02.2017
«Доки смерть не розлучить нас»: Девід і Вікторія Бекхем після 17 років шлюбу знову одружилися

Попри те, що західні таблоїди час від часу шукають причини для того, щоб вкотре «розлучити» одну з найелегантніших і найміцніших зіркових пар, Вікторія і Девід Бекхеми продовжують лишатися взірцем для тих, хто лише мріє про шлюб.
 
А нещодавно знаменитий футболіст зізнався, що вони з Вікі після 17 років шлюбу вирішили знову дати один одному подружню обітницю бути разом і в горі, і в радості, «доки смерть не розлучить нас».
 
Щоправда, повторна церемонія була набагато душевнішою і камернішою — лише в присутності шести найближчих друзів родини. Нагадаємо, що Девід і Вікі (він — зірка футбольного клубу «Манчестер Юнайтед», вона — зірка мегапопулярного гурту Spice Girls) познайомилися у 1997 році після матчу МЮ.
 
Через два роки Девід влаштував розкішне весілля у старовинному замку в Дубліні, з золотими тронами, коронами та переодяганнями під час вечірки — то в біле, то в фіолетове.
 
«У мене навіть був фіолетовий циліндр. Навіщо це?» — згадує Девід.
 
Водночас він зізнався, що ці 17 з половиною років були для них не простими і, як і в кожній родині, бували важкі часи. Але їм вдалося провести родинний корабель повз усі підводні рифи.
 
Головним секретом міцного шлюбу він назвав спільні інтереси та довіру, яка панує в родині, уміння вислухати одне одного і разом знайти вихід із ситуації. 
 
Доказом правдивості їхніх слів є четверо дітей пари, які вже самі починають шукати свій шлях у житті.
 
Старший, 17-річний Бруклін активно знімається в рекламах і сам захоплюється фотографією; середній син, 14-річний Ромео, штурмує модельний бізнес, а ось молодший, 11-річний Круз, захопився музикою і бере уроки у Джастіна Бібера. Не відстає від братів і 5-річна Харпер — Бекхеми віддали її у балетну студію.
 
До речі, ще одним секретом родинного щастя Девід Бекхем назвав традицію весь вільний час проводити з родиною. Так що, майбутні наречені, — беріть на замітку. Бекхеми поганого не порадять.