Сторічна наречена

14.02.2017
Різниця у 40 років між нареченими багатьох насторожує, особливо, коли наречена старша. Втім, коли їй — 106 років, а потенційному чоловікові — «лише» 66, на це якось перестаєш звертати увагу. Тим більше, якщо це кохання з першого погляду, до того ж — уперше у житті.
Саме про таку історію, яка трапилася у будинку для літніх людей на південному сході Бразилії, розповіла газета Daily Mail. Як стверджують репортери, 106-річна Вальдеміра Родрігес де Олівейра і 66-річний Апаресідо Діас Жакоб познайомилися тут iще у 2014 році, і з того часу жодного дня не розлучалися. Тим більше що і йти їм особливо нікуди — обоє ніколи не були одружені і не мають дітей. Тож єдине їхнє оточення — це лікарі притулку та такі ж самотні старенькі.
Ця історія кохання настільки вразила волонтерів Project of Dreams — організації, яка здійснює мрії, що вони вирішили виконати найбільше бажання пари й організували «молодятам» пишні заручини. Нареченій подарували святкову білу сукню, великий торт, запросили гостей. І в їхній присутності Жако запропонував коханій руку і серце. На що вона радо відповіла згодою. 
Утiм iще одна їхня мрія так і лишилася мрією. Пара зізналася, що хотіла б після одруження оселитися разом у маленькому затишному будиночку. Але стан здоров’я обох вимагає постійного перебування під наглядом лікарів.