"Бонд" Деніел Крейг розлучається з Рейчел Вайс

22.02.2017
"Бонд" Деніел Крейг розлучається з Рейчел Вайс

Епідемія розлучень, яка котиться Голлівудом, зачепила і екранного «агента 007» Деніела Крейга.
 
Незважаючи на те, що кожного фільму Джеймс Бонд міняє своїх  дівчат,  як рукавички, лишаючись при цьому вільним від будь-яких зобов’язань, Деніел Крейг останні п’ять з половиною років жив у законному шлюбі з не менш відомою акторкою Рэйчел Вайс.
 
Пара познайомилася в 2010 році на зйомках фільму «Будинок Мрій».
 
Вони обоє були у стосунках: Рейчел — із батьком свого сина Дарреном Аронофскі, а Деніел — із продюсером Сацукі Мітчелл, але пристрасть узяла гору. За деякий час актори взяли майже таємний шлюб — на церемонію було запрошено лише четверо гостей.
 
І ось пресою покотилися чутки, що Деніел та Рейчел уже кілька місяців живуть окремо, а то й узагалі подали на розлучення. Американський портал Radar Online, посилаючись на своїх інформаторів, повідомив, що причиною розриву стала банальна заздрість «Джеймса Бонда» до професійних успіхів дружини.
 
Мовляв, йому пропонують лише  однотипні ролі в бойовиках і екшенах, а благовірній надсилають найкращі й дуже цікаві сценарії в різноманітних жанрах — лише минулого року вона знялася у чотирьох фільмах.
 
Інші ж видання натякають на патологічні ревнощі Крейга до партнерів дружини по сценічному майданчику.
 
Утім видання Gossip Cop поспішило запевнити, що у пари все гаразд. А те, що вони мало з’являються разом на людях, пояснюється елементарною завантаженістю акторів.