Вибухнуло колесо

24.02.2017
У Черкасах під час руху по бульвару Тараса Шевченка у тролейбуса вибухнуло колесо. Вибуховою хвилею вивернуло металевий лист обшивки і розбило бокове скло. Тільки дивом ніхто з пасажирів i пішоходів не постраждав.
«З такою дорогою це не перший і не останній випадок. Ми за місяць розіб’ємо на тій дорозі всі нові тролейбуси, які були придбанні», — обурився на своїй сторінці у «Фейсбуцi» член громадської ради комунального підприємства «Черкаси­електротранс» Валерій Ми­­роненко. За його словами, через ущент розбиту дорогу в центрі міста, яка унеможливлює рух і знищує тролейбуси, водії готові вдаватися до радикальних дій.
«Якщо влада на чолі з міським головою Анатолієм Бондаренком найближчим часом не вирішить питання безпечного проїзду громадського транспорту центральними вулицями Черкас, водії будуть змушені оголосити страйк і не пустять жодного тролейбуса по небезпечній дорозі», — попереджає Валерій Мироненко.
Водночас у міській раді Черкас збираються терміново провести експертизу стану дороги по центральному бульвару Шевченка, оскільки підрядник — «Укрєвробуд-2013» — наприкінці минулого року зняв верхній шар асфальту й не постелив вирівнювальний. Буцімто через примхи погоди. 
Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко стверджує, що небезпечну ділянку дороги на бульварі за сприятливої погоди можна відремонтувати менш як за місяць. 
А тим часом у середу ввечері на бульварі Шевченка у глибоку яму вскочила переповнена пасажирами міська маршрутка №36. Самотужки вона звідти не змогла виїхати...