Вигнання Трампа: в Америці президента порівнюють з нечистою силою

01.03.2017
Обрання Дональда Трампа президентом США стало для багатьох американців справжнім шоком.
 
Оговтавшись від несподіванки, багато хто взявся регулярно висміювати главу держави в інтернеті, або, кажучи сучасною мовою, тролити.
 
Одним із таких «тролінгів» стало масове поширення в соц­мережах рецепту так званого «Трамп-сендвіча», який, до того ж, складався з булочки білого хліба, болонської ковбаски і «маленького огірочка під російським соусом».
 
Заклик до поширення цього рецепту за короткий час набрав 1200 лайків і 600 перепостів.
 
Продовжив «тролінг» і житель американського штату Вісконсін Чак Вільямс, який виставив на їхню мережу «Спільнокошт» дитячу ляльку-троля в образі Дональда Трампа.
 
Чак кілька років займався створенням образів-ляльок для студії Волта Діснея, а Трампа-троля назвав «батьком усіх ляльок».
 
У троля надмірно короткі руки та ноги, зате величезна голова з «фірмовою» зачіскою президента-мільйонера і великими синяками під очима.
 
На довершення всього автор вирішив лишити своє творіння без одягу. Для запуску виробництва Вільямс розраховував зібрати 38 тис. доларів, однак за кілька днів проект зібрав більше 361 тисячі доларів.
 
Узялися за Трампа й окультисти, які в різних штатах провели одночасний сеанс магії — спалювали фото глави держави, читали заклинання.
 
За їхніми словами, вони готові проводити свої ритуали, доки Трамп не залишить президентську посаду. Або не станеться чогось іншого.