Амалія Друга

07.03.2017
Амалія Друга

Наталі Портман.

Завсідники премії «Оскар» дуже здивувалися, коли на останній церемонії на червоній доріжці не побачили улюбленицi багатьох, зірку фільмів «Леон-кілер» та «Зоряні війни» Наталі Портман. Тим більше що зірку було номіновано на «Оскар» за найкращу жіночу роль у фільмi «Джекі», де вона зіграла Жаклін, дружину американського президента Джона Кеннеді, вбитого в Далласі 1960 року. І хоча заповітна статуетка дісталася зрештою Еммi Стоун за роль у картині «Ла-ла-ленд», про Портман теж було багато розмов.
І ось інтрига відсутності Наталі на головній кінематографічній церемонії року розкрита. З’ясувалося, що ще 22 лютого в 35-річної актриси та її чоловіка, хореографа Бенджамена Мільп’є в одній із клінік Лос-Анджелеса народилася донечка. Але більше тижня новоспечена мама тримала цю новину в секреті, доки її представники не оприлюднили офіційне повідомлення. Ще будучи вагітною, Портман проговорилася, що наперед не обиратиме ім’я дитини, бо хоче подивитися на її личко. А нині стало відомо, що дівчинку назвали Амалією.
Це вже друга дитина у родині Наталі та Бенджамена. У 2011 році актриса народила коханому сина Алефа. Їхній роман розгорівся 2010 року на зйомках фільму «Чорний лебідь», де Портман зіграла балерину, а Мільп’є ставив танці. За цю роль Портман отримала першого у своєму житті «Оскара». Щоправда, одружилася пара лише в 2012-му, за рік після народження Алефа. Зрештою, у Голлівуді на таку перестановку доданків давно вже ніхто не звертає уваги. Головне, щоб у сумі була любов, взаємоповага і порозуміння. Щоб діти народжувалися щасливими.