Дива не сталося

10.03.2017
Дива не сталося

Скарлет Йоханссон.

Хоч як уболівали шанувальники таланту голлівудської красуні Скарлет Йоханссон за її шлюб із французьким журналістом Роменом Доріаком, а дива таки не сталося. Не допомогла навіть мережа крамничок iз продажу поп-корну для гурманів, відкрита в Парижі, про що «УМ» писала у жовтні.
Перші підозри виникли після Нового року, коли Скарлет з’явилася на мітингу проти Трампа без обручки на пальці. А днями стало відомо, що актриса таки подала документи на розлучення, втомившись розриватися між Парижем і Лос-Анжелесом.
Утім процес обіцяє бути непростим і драматичним. Каменем спотикання стала 2,5-річна донька пари Роуз Дороті. Річ у тім, що обоє батьків прагнуть добитися права основної опіки над дівчинкою і лишити її жити з собою. Як заявив адвокат Доріака, Гарольд Майєрсон, батько має більше часу і можливостей займатися вихованням доньки, оскільки Йоханссон постійно перебуває на зйомках. «Доріак планує перебратися до Франції разом iз дочкою, а місіс Йоханссон багато подорожує», — повідомив адвокат. 
     Водночас мати є мати, і Скарлет теж планує поборотися за свої права. Подейкують, що вона уже запросила адвокатом знамениту Лору Вассер, яка  в аналогічних процесах представляла інтереси Анджеліни Джолі та Джонні Деппа. А також — екс-чоловіка самої Скарлет Йоханссон, актора Райана Рейнольдса, під час їхнього розлучення у 2011-му. На чий бік стане суд цього разу, ще не відомо.
     Але є шанс, що Скарлет і Ромен домовляться по-мирному. Днями, уже після інформації про розлучення, пара несподівано з’явилася на відкритті виставки An Uncanny Likeness в Нью-Йорку, причому обоє разом позували на камеру, обнімалися і весь час не відходили один від одного. Так що інтрига зберігається. 
     Пара познайомилася в 2012 році, а менш ніж через рік вони заручилися. Через кілька місяців представники актриси повідомили, що вона вагітна, а 4 вересня 2014 року з’явилася на світ Роуз Дороті. Ще через місяць зірка вийшла заміж, але надовго її не вистачило.