Дамський угодник

10.03.2017
Дамський угодник

Ольга Федорівна була розчулена до сліз привітаннями Олега Ляшка. (Фото Османа КАРІМОВА.)

8 березня  лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко в першу чергу привітав жінок Київського пансіонату ветеранів праці. Політик подарував кожній бабусі весняні квіти, чим розчулив стареньких до сліз. Та й сам розчулився, поспілкувавшись із ними. Найбільше вразила його одна з жінок, яка зізналася йому в любові.
«Ольга Федорівна — директор школи з Іванкова, викладала історію. Сказала мені, що завжди любила дітей і любить мене. Заради таких людей я живу, працюю і боротимусь далі», — поділився враженнями від спілкування з постояльцями закладу народний депутат. 
Нині в пансіонаті проживають 140 людей похилого віку, з них — 75 жінок. 
«Вони все життя пахали. Для них дуже важлива повага і турбота. Натомість держава виділяє лише 7 гривень на день на ліки для цих людей. Це просто знущання. Розповів їм, що ми з командою добиваємося нормальних пенсій і безплатних ліків для наших любих бабусь та дідусів», — наголосив Ляшко. Як і більшість таких установ по Україні, Київський пансіонат недоотримує фінансування від держави, тому не може забезпечити по-справжньому домашній комфорт своїм постояльцям. Лідер опозиційної фракції пообіцяв допомогу із виділенням коштів на ремонт будівлі та підтримку в цілому. «Хто тільки попробує переселити з цього центру — голову відрубаю», — категорично висловився депутат. 
Після цього Олег Ляшко поїхав вітати жінок на центральний залізничний вокзал, де роздав близько тисячі троянд, а потім — на центральну вулицю столиці, Хрещатик. Жінки були приємно вражені такою увагою від відомого політика, охоче фотографувалися з ним та приймали вітання.