РАХУНКОВА ПАЛАТА

10.03.2017

59 млрд. гривень

— таким є податковий борг зi сплати податків, зборів і платежів у бюджет, повідомили у Рахунковій палаті України.

15,6 млрд. гривень

— міжнародні резерви України станом на 1 березня поточного року,  проінформувала прес-служба Нацбанку України.

458 млн. гривень

витрачено у 2016 році на обслуговування діяльності Президента Петра Порошенка й адміністрації Президента,  йдеться у звіті Державного управління справами України.

170 млн. гривень

отримав Нацбанк минулого року від продажу 1,13 млн. пам’ятних монет. Ця сума удвічі перевищує дохід від реалізації монет у порівнянні з попереднім  роком.

150 млн. доларiв

допомоги Україні на військові витрати планує надати США за законопроектом, який  затвердила палата представників США цього тижня, повідомила  американська телерадіокомпанія ABC News. 

13 млн. квітів

збирається висадити в столиці в цьому році комунальне підприємство «Київзеленбуд»,  заявила прес-служба КМДА.
 
483 особи
вважаються зниклими безвісти в зоні бойових дій згідно зi списками СБУ,  написала у «Фейсбуці» перший заступник голови ВРУ Ірина Геращенко після зустрічі з президентом Міжнародного Комітету Червоного Хреста Пітером Мауером.
 
Близько  110
 
незаконних комерційних тимчасових споруд із початку  року демонтував у столиці «Київблагоустрій», інформує міськадміністрація. Наразі у столиці таких законних — 6,5 тисячі.
 
60 копійок
за кіловат — такий тариф, незалежно від обсягів споживання електроенергії, для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу з 1 березня. Усі інші за спожитий обсяг  від 101 до 600 кВт/год сплачують по 1,68 грн. за кіловат; від 601 кВт/год — по 1,638 грн. за кіловат.
 
20% українців
вважають, що 8 березня покликано нагадувати про права жінок, — такими є дані опитування Kantar TNS.