Сурогатна мати скоро народить Роналду близнюків - британські ЗМІ

15.03.2017
Сурогатна мати скоро народить Роналду близнюків - британські ЗМІ

Футболіст невдовзі змінить статус батька-одинака.

Родина славетного футболіста мадридського «Реалу» Кріштіану Роналду очікує поповнення.
 
ЗМІ повідомляють, що у португальця «вже зовсім скоро» народяться близнюки. Ім’я жінки, яка носить під серцем двійню, зберігають у таємниці, адже йдеться про сурогатну матір. 
 
Футболіст регулярно «зливає» до ЗМІ свої фото навіть у дуже інтимних ситуаціях, але при цьому він надзвичайно потайний щодо свого приватного життя.
 
Британський таблоїд «Сан» стверджує, що Роналду вже поінформував своїх близьких, що статус татка-одинака він зовсім скоро змінить на статус багатодітного батька.
 
Подейкують, що це буде двоє хлопчиків. Відтак до мрії мати власну футбольну команду бомбардир «Реалу» стане ближчим іще на два кроки. 
 
З листопада минулого року 32-річний футболіст зустрічається з іспанською моделлю Георгіною Родрігес, але точно відомо, що не вона подарує коханому близнюків.
 
Британська газета стверджує, що Роналду знову скористався послугами сурогатної матері. Власне, така ж жінка-інкубатор виносила та народила йому першого сина.
 
Нині Кріштіану-молодшому сім років.
 
Роналду ніколи не розголошував прізвище жінки, яка подарувала йому радість батьківства, але ЗМІ стверджують, що йдеться про молоду пані з американського міста Сан-Дієго, яка за надання специфічних послуг та мовчання отримала винагороду в 12 мільйонів доларів.
 
Тож про те, що діти батькам дорого обходяться, футболіст знає не з чуток...