Обережно, брехня! Ляшко попередив про фейки щодо участь Радикальної партії в коалції

15.03.2017
Останній тиждень у засобах масової інформації поширюють фейковий документ про входження Радикальної партії Ляшка до коаліції та розподіл посад у владі.
 
Офіційно заявляю: ніяких переговорів щодо участі нашої партії в коаліції не ведеться і, відповідно, всі подібні документи є вигадкою. Поширюють цю інформацію телеканали та видання, наближені до влади та промосковських сил.
 
Зокрема, «Інтер» Льовочкіна—Бойка, а також сайт «Страна», що фінансується тим же Льовочкіним і олігархом-втікачем Онищенком.
 
Активно коментують цю інформацію наші опоненти, зокрема  Юлія Тимошенко, щоб дискредитувати нашу політичну силу та штучно прив’язати до нас негатив влади.
 
Наша позиція щодо коаліції була і лишається незмінною. На сьогодні коаліції в парламенті немає, тому немає до кого приєднуватися.
 
Клан Льовочкіна—Бойка вже давно створив неофіційну коаліцію з Президентом Порошенком.
 
Завдяки цій корупційній змові Бойко не відповідає за вкрадені півмільярда доларів на вишках, а Льовочкін — за кривавий розгін студентів на Майдані. Я вимагаю від Порошенка вийти з цієї злочинної коаліції хоча б заради самозбереження.
 
Всі, хто має справу з парою прокажених Льовочкіним—Бойком, закінчують дуже погано, як Янукович.
 
Радикальна партія виступає за мораторій на продаж землі, за заборону вивозити з України ліс-кругляк, за збільшення зарплат і пенсій, проти підвищення пенсійного віку та тарифів.
 
Хто розділяє нашу позицію — ми закликаємо об’єднуватися навколо цих ідей.
 
А в наступному парламенті, після перемоги на виборах, Радикальна партія сама сформує більшість і керуватиме країною. 
 
Олег Ляшко,
народний депутат України, лідер Радикальної партії