Краса неземна

24.03.2017
Краса неземна

Сестри-інопланетянки.

Зріст кожної з дівчат сягає двох метрів i п’яти сантиметрів, а ось їхні шиї й справді можна назвати «лебединими» за унікальну довжину, що наближається до 50 сантиметрів! Вік старшої сестри Тамари Тітченкової — 25 років, проте вага її високого, але крихкого тіла не перевищує й 51 кілограма. А ось її молодшій сестрі, Людмилі, яка за зовнішніми ознаками схожа на Тамару як дві краплі води (до речі, різниця у віці між дівчатами становить лише два роки), пощастило стати знаменитою відразу ж після закінчення школи.

Українська «зірка» зійшла в Японії

Дівчину з незвичайною зовнішністю запросили стати прикрасою ток-шоу в Країні Вранiшнього Сонця. Саме в Японії мешканку міста Миколаїв уперше назвали «інопланетянкою з України». Для виступу незвичайної зовні дівчини на одному з центральних телеканалів бригада майстрів навіть спорудила спеціальний подіум, а місцеві модельє­ри та дизайнери підготували оригінальну колекцію одягу, яка представила глядачам українську гостю як справжню посланницю інших світів. Відзначимо, що в Японії зріст незвичайної красуні з України вважають ідеальним, а її зовнішність — справжнім еталоном жіночої краси.
При бажанні Людмила Тітченкова могла б отримати в Японії постійне місце проживання, адже їй запропонували місце однієї з ведучих на телевізійному каналі, та дівчина відповіла категоричною відмовою.
— Я дуже сумувала за рідною Україною, — визнає молодша з сестер. — У мене навіть думки не було залишитися жити в Японії, але сама подорож до іншої, екзотичної країни запам’яталося на все життя. На японському телебаченні мені всі без винятку предмети здавалися іграшковими через свої невеликі розміри. Окрім подіуму, робітникам також довелося побудувати спеціально для мене окрему гримерку та вихід на сцену, бо в іншому випадку я була б змушена ходити, згинаючись. Коли японські модельєри знімали мірку для того, щоб пошити для мене одяг, з’ясувалося, що довжина одних лише моїх ніг сягає понад 120 сантиметрів!
Проте після повернення на Батьківщину надов­го затриматися в рідному Миколаєві Людмила Тітченкова все ж таки не змогла, адже запрошення взяти участь у нових цікавих проектах пішли одне за одним. І дівчина із задоволенням скористалася можливістю, як то кажуть, і світ подивитися, та й себе показати.
— Мене часто перехожі на вулицях запитують, iз якої я планети та чи надовго затримаюся на Землі, — сміється Людмила Тітченкова. — Мої батьки навчили мене дивитися на світ позитивно та з гумором ставитися до того, що я не така, як усі люди. Особливо добрі дивіденди цей бонус приносить мені на сцені, де я тепер можу виконувати ролі як добрих та прекрасних чарівниць, так і не надто позитивних персонажів, як, приміром, Снігова Королева.

Унікальні городяни

Відзначимо, що південне місто Миколаїв не вперше прославилося на весь світ завдяки своїм унікальним городянам. Звідси родом 47-річний велетень Віктор Заболотний, чий зріст становить 235 сантиметрів. Чоловік також дуже затребуваний у цирковому мистецтві та зараз мешкає в далекій Колумбії й лише іноді відвідує рідну Україну. Також у Миколаєві мешкає й найсильніша жінка України, Євразії та США 49-річна Анна Куркуріна. Після закінчення вишу жінка більше десяти років пропрацювала звичайною шкільною вчителькою в середній школі, потім — освоїла професію зоотехніка у Миколаївському зоопарку та деякий час доглядала за тиграми і левами. Але настав той день, коли Анна вирішила круто змінити своє життя, тож зайнялася пауерліфтингом. Дуже швидко смілива жінка досягла шалених успіхів: на сьогодні вона є визнаною триразовою абсолютною чемпіонкою світу з пауерліфтингу та веде в Миколаєві секцію з фітнесу для всіх бажаючих. Ймовірно, сама атмосфера життя у південному місті під заступництвом святого Миколая сприяє появі на світ незвичайних за зовнішністю та стилем життя людей.
— Коли ми раніше з сестрою виходили гуляти вулицями рідного міста, то нас часто зупиняли перехожі та просили сфотографуватися з нами, — розповідає Людмила Тітченкова. — Я ніколи не соромилася своєї зовнішності, ймовірно, це і стало основною причиною мого успіху на телебаченні. Навіть коли у школі одного разу мене попросили перевести годинник, що був майже під стелею, я, швидше, відчула гордість за свою перевагу і можливість виконувати ту роботу, яка була не під силу моїм одноліткам.
Є фах, а є покликання
Поки що Людмила Тітченкова вчиться у Миколаївському національному університеті імені Сухомлинського на факультеті історії, хоча своє майбутнє пов’язує більше з телебаченням або цирком. Та й її рідна сестра Тамара, незважаючи на те, що вже закінчила Харківський національний університет будівництва та архітектури, працювати за фахом не поспішає. Останнім часом талановиту дівчину із позаземною зовнішністю все частіше стали запрошувати для виступу до різних команд КВК, й Тамара дуже щаслива, що може таким чином удосконалювати свої акторські дані.
На думку відомого українського дизайнера Олексія Залевського, на обох дівчат iз Миколаєва чекає чудова кар’єра у фотомодельному бізнесі. У сестер для цього є всі необхідні дані: високий зріст, загадкова та незвичайна зовнішність, а також позитивна посмішка на обличчі, що притягує увагу людей.

В особистому — нічого особистого 

Відзначимо, що, незважаючи на фурор на сцені, у вільний час сестри воліють вести досить спокійний спосіб життя. Молодша вже має хлопця, з яким планує відсвяткувати весілля найближчим часом. Її обранець нижчий на десять сантиметрів, але це не заважає коханню. А ось старша поки що лише придивляється до чоловіків, заводити серйозні стосунки не поспішає.
— Я часто виступаю як актриса комедійного жанру, й шанувальників у мене вистачає, — розповідає дівчина. — Поки що мене все влаштовує, і я більше думаю про те, щоб отримувати задоволення від кожного прожитого дня, а не тягнути сімейний вантаж.
Зараз сестри Тітченкови їздять iз гастролями по всьому світу та грають на сцені ролі інопланетянок, королев та прибульців з невідомих галактик.
Відзначимо, що дівчат запрошували й на центральні телеканали України, де вони стали справжньою сенсацією, зібравши у рекордно короткий термін більше п’ятнадцяти мільйонів переглядів. Саме у Києві здійснилася заповітна мрія дівчат iз Миколаєва — політати над містом. Дівчатам допомогли скористатися перевагами канатної дороги та злетіти просто у небо. Людмила й Тамара змогли вільно ширяти над Києвом, перелетіти через Дніпро та на власні очі побачити всю красу столиці з висоти пташиного польоту.

Слава очима батьків

Мама двох незвичайних дівчат, Ольга Петрівна Тітченкова, має абсолютно стандартну зовнішність та не дуже високий зріст. Жінка присвятила все своє життя дітям і дуже щаслива, що їхня доля склалася благополучно.
— Про те, що в нашій родині підростають незвичайні діти, я дізналася від лікарів, коли одній із доньок уже виповнилося 11 років, — згадує пані Ольга. — Медики встановили дуже рідкісний діагноз: синдром Марфана. Це генетичне захворювання, яке передається від батьків у спадок. У моєму роду подібну зовнішність (але не такий високий зріст та довжину шиї) має моя мати та одна з родичок. За статистикою, поширеність цього синдрому в загальній популяції людей складає лише один випадок на кожні п’ять тисяч. Безумовно, хвороба вимагає підтримуючого лікування, і я рада, що завдяки великій увазі людей до Людмили та Тамари в них немає проблем з отриманням своєчасної медичної допомоги. Зараз на всіх світових подіумах дівчата з нестандартною зовнішністю мають перевагу над іншими, тому дочкам довелося поєднувати навчання у виші з досить прибутковими виступами на сцені.
Сестри з інопланетною зовнішністю продовжують успішно виступати в різних країнах світу, набуваючи нових шанувальників свого таланту та прославляючи Україну в кожній новій країні, куди їх запрошують приїхати на гастролі.