У Черкасах зведуть Льодовий палац за 120 мільйонів

28.03.2017
У Черкасах зведуть Льодовий палац за 120 мільйонів

Такий вигляд матиме льодова арена.

Приємна новина для спортивної, і не тільки, громади Черкас.
 
В обласному центрі незабаром розпочнуть будувати Льодовий палац, вартістю майже 120 млн. грн.
 
Як повідомили «УМ» у прес-службі Черкаської міської ради, виконавчий комітет уже погодив проектно-кошторисну документацію на зведення Палацу в мікрорайоні «Митниця» — на розі вулиць Богдана Хмельницького та Героїв Дніпра.
 
У двоповерховій будівлі, заввишки більше 17 метрів, розрахованій на 700 глядачів, навчатимуть дітей грі в хоккей та фігурного катання, а на крижану ковзанку матимуть змогу ходити всі бажаючі містяни.
 
Проект Льодової арени розроблено фахівцями товариства «Інститут Харківпроект» й погоджено на розширеній містобудівній та архітектурній раді. 
 
«У Черкасах, де проживає понад 300 тисяч громадян, такий об’єкт обов’язково має бути. Приміром, у Богуславі, з населенням 30 тисяч є льодова арена, у Білій Церкві діють два подібнi об’єкти, у Вінниці — три. Наші громадяни теж гідні мати достойні умови для спортивного розвитку та активного відпочинку», — наголошує міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
 
Від імені міської влади він обіцяє зробити все можливе, аби збудувати сучасний Льодовий палац, забезпечити його належне функціонування, де б могли комфортно тренуватися та готуватися до чемпіонатів черкаські спортсмени, де б можливо було приймати спортивні змагання всеукраїнського масштабу.