Третій не зайвий: Сандра Буллок хоче всиновити ще одну дитину

31.03.2017
Третій не зайвий: Сандра Буллок хоче всиновити ще одну дитину

Сандра Буллок.

Актриса Сандра Буллок востаннє з’являлася на екрані ще 2015 року, коли вийшов фільм «Наш бренд — криза». Відтоді в кар’єрі Сандри — повна тиша.
 
Кажуть, зірка неабияк насолоджується цим творчим тайм-аутом. Адже нарешті може присвятити себе двом прийомним дітям — п’ятирічній Лейлі та семирічному Луїсу.
 
Крім того, 52-річна актриса готується до весілля з фотографом Брайаном Рендаллом. Після чого пара планує зважитися на спільну дитину, теж усиновлену.
 
Адже попередні діти з’явилися в житті Сандри, коли з Брайаном вони навіть не були знайомі.
 
Буллок живе зі своїм коханим у цивільному шлюбі вже два роки. Обидва кажуть, що дуже щасливі, тому й вирішили влаштувати тиху весільну церемонію для найближчих друзів.
 
При цьому юридичний шлюб молодята укладати не збираються, оскільки вважають, що для справжніх почуттів не потрібні формальності.
 
Насамкінець хочемо заспокоїти прихильників актриси — наступного року все ж побачимо Сандру Буллок у новому фільмі. Вона зіграє головну роль у стрічці «Вісім подруг Оушена».
 
Це продовження трилогії про авантюристів, але в центрі сюжету буде не Денні Оушен у виконанні Джорджа Клуні, а його сестра (Сандра Буллок), яка щойно вийшла на волю з місць не надто віддалених.
 
Прем’єру стрічки заплановано на червень 2018 року.