У Черкасах горе-матуся напилася і «забула» дітей в кафе

07.04.2017
«Ввечері до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення, що в одному з розважальних закладів міста перебувають двоє малолітніх дітей, біля яких тривалий час немає дорослих. Тож туди виїхала слідчо-оперативна група», — розповідають «УМ» у прес-службі Черкаської обласної поліції.
 
За словами правоохоронців, у кафе вони побачили двох дітлахів, віком 5 та 7 років, які сиділи за столиком одні.
 
В розмові з працівником кафе з’ясували, що братик та сестричка декілька годин тому прийшли в заклад разом iз дорослою жінкою.
 
Вона зробила замовлення, але коли прийшов час розраховуватись, коштів не вистачило і жінка попросила працівників закладу подивитись за її дітьми, поки піде по гроші.
 
Проте назад так і не повернулася.  Жінки не було тривалий час, тож працівники закладу викликали поліцію.
 
«У розмові з малечею поліцейські з’ясували, що жінка, яка їх залишила, — їхня мати. Правоохоронці встановили її особу та місце проживання: нею виявилася 37-річна жителька Черкас, яка на обліку в соціальних службах не перебуває», — кажуть у поліції.
 
Правоохоронці знайшли  жінку за місцем проживання. Вона пояснила, що забула дітей через надмірну кількість випитого.
 
Наразі поліцейські передали малих родичам, а батьків притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) ККУ та попередили про недопущення подібних випадків.