Кейт Бекінсейл подала на розлучення після 13 років шлюбу

26.04.2017
Кейт Бекінсейл подала на розлучення після 13 років шлюбу

Кейт Бекінсейл.

Схоже, життя голлівудських зірок, окрім зйомок, крутиться навколо кількох головних моментів: це одруження, народження дітей, зради, скандали і розлучення.
 
І чим частіше ти потрапляєш у світську хроніку, тим більшою є популярність.
 
Утім 43-річна зірка фільму «Інший світ» Кейт Бекінсейл навряд чи радіє приводу потрапити до перших рядків таблоїдів у зв’язку з розлученням зі своїм чоловіком, режисером Леном Вайзманом, з яким вона прожила разом більше 13 років.
 
Пара всіляко приховувала проблеми, хоча ще півтора року тому Вайзмана почали помічати в компанії 24-річної моделі Сі Джей Франко.
 
Їх неодноразово бачили в ресторанах у той час, коли Кейт була на зйомках, і Лен відверто загравав до нової пасії.
 
Дізнавшись про це, Бекінсейл була прикро вражена і навіть деякий час з’являлася на різних заходах без обручки.
 
Але пізніше перстень знову повернувся на руку, що дало підстави сподіватися, що в родині настало примирення.
 
Але, схоже, протиріччя між Кейт та Леном справді стали нездоланними, бо восени минулого року Вайзман  подав до лос-анджелеського суду документи на розлучення.
 
А днями і Бекінсейл облишила марні спроби склеїти родину і подала зустрічний позов.
 
Оскільки під час весілля пара уклала шлюбний контракт, очікується, що особливих проблем із розлученням не буде, тим більше що спільних дітей у Кейт та Лена не було.
 
Самій Кейт у цій ситуації можна лише поспівчувати. Це уже другий її шлюб, який зазнав краху.
 
Першим чоловіком Бекінсейл був актор Майкл Шин, з яким вона одружилася у 1995 році, а у 1999-му в них народилася дочка Лілі.
 
Однак через чотири роки вони розійшлися, хоча й залишилися друзями. І ось — знову сама, і, судячи з характеру Кейт, на легкі інтрижки вона не здатна.
 
А знайти прекрасного принца — не так просто. Хоча, як казала героїня фільму «Москва сльозам не вірить», «у сорок років життя лише починається». Так що Кейт іще може пощастити.