Шварценеггер «зіпсував» у Парижі фотознімок тайським туристам

05.05.2017
Шварценеггер «зіпсував» у Парижі фотознімок тайським туристам

Що б ви зробили, якби приїхали до Парижа й захотіли сфотографуватися на фоні Ейфелевої вежі, а за мить до зйомки у кадр в’їхав би на велосипеді якийсь дивак у камуфляжі, шортах та чорних окулярах.
 
«Що за ідіот», — роздратовано подумали б ви, намагаючись видалити «зіпсоване» фото.
 
Принаймні так відреагувала на появу в кадрі незнайомця група тайських туристів, які приїхали до Парижа на екскурсію.
 
Яким же було їхнє здивування, коли вони, придивившись уважніше, пізнали в нахабі відомого актора і культуриста, екс-губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера.
 
Аналогічний знімок опублікував у мережі Instagram і сам Залізний Арні, підписавши фото: «Дякую туристам біля Ейфелевої вежі, які дозволили мені «влізти» у своє фото!».
 
Як з’ясувалося, у Парижі Шварценеггер був не просто так, а у справах.
 
У той день на нього чекала аудієнція у президента Франції Франсуа Оланда, який вручив актору найпрестижнішу нагороду країни — орден Почесного легіону за екологічну діяльність.
 
Як відомо, Шварценеггер є співзасновником міжнародної некомерційної екологічної організації «R20 — 20 регіонів дій щодо змін клімату» і неабиякою мірою відомий завдяки своїм ініціативам щодо розвитку «зелених» джерел енергії, економії природних ресурсів і збереження екологічного балансу.
 
Навіть свій автомобіль, позашляховик Mercedes-Benz G-Class, він кілька місяців тому переробив на електрокар.
 
Лишається гадати, що зроблять тайські туристи зі своїм «зіпсованим» фото. Можна було б спробувати виставити на аукціон.
 
Шкода, що без автографа: у перші хвилини ніхто з туристів відомого актора не впізнав, а коли до них підбігли журналісти, Шварценеггер був уже далеко.