Олег Ляшко спробував себе у ролі пекаря та накрутив цілу партію круасанів

05.05.2017
Олег Ляшко спробував себе у ролі пекаря та накрутив цілу партію круасанів

Може, саме вам трапиться круасан, виготовлений Олегом Ляшком.

Перебуваючи у Запоріжжі, лідер Радикальної партії завітав на підприємство GFS, яке виробляє хлібобулочні вироби та напівфабрикати для мережі автозаправних станцій.
 
Тут працюють близько 300 співробітників, які отримують близько 3,5-4 тисячi гривень заробітної плати. Потужність підприємства — близько 10 тисяч тонн хлібобулочних виробів на добу.
 
Продукція, яку тут виробляють, користується попитом не лише в Україні, а й у США, Канаді, Словаччині, Азербайджані, Вірменії.
 
Ляшко наголосив, що такі підприємства, які дають людям стабільну роботу і зарплату, держава повинна підтримувати та заохочувати.
 
Зокрема, надавати дешеві кредити та допомагати з пошуком ринків збуту. 
 
«Добиваюсь, щоб у вас була нормальна пенсія, зарплата. І головне, щоб було куди продавати свою продукцію. Нащо нам французькі бутерброди і круасани, коли у нас свої такі смачні? Французькі круасани «в подмьотки» не годяться нашим, українським. Наші такі красиві, жирні, рум’яні, а французькі — бліді і сухі», — зазначив лідер Радикальної партії, скуштувавши продукцію підприємства. 
 
 
А потім i сам спробував крутити круасани. Процес виробництва політику сподобався. Він навіть пожартував, що на продукції, яка пройшла через його руки, підприємство може озолотитися. 
 
«Ви цю пачку круасанів від Ляшка складіть окремо і в сто разів дорожче продавайте!» — жартома скомандував Ляшко. 
 
Він подякував власникам підприємства, які з нуля створили таке потужне виробництво, та пообіцяв усіляко підтримувати національного виробника на законодавчому рівні.