Донька Майкла Джексона зіграє Мадонну в біографічному фільмі

11.05.2017
Донька Майкла Джексона зіграє Мадонну в біографічному фільмі

19-річна Періс.

Доки ми захоплюємося зірками і стежимо за перипетіями їхнього приватного життя, їхні діти непомітно виростають і виходять із тіні.
 
От і донька короля поп-музики Майкла Джексона від медсестри Дебори Роу, 19-річна Періс, усе частіше потрапляє в об’єктиви папараці. Інтерес цей викликаний не лише особою покійного співака.
 
За цей час Періс виросла і стала справжньою красунею, тож на неї звернули увагу провідні модельні агенції. Спочатку кілька модних брендів запросили її взяти участь у фотосесії.
 
І дебют виявися настільки вдалим, що дівчині запропонувала контракт одна з найвідоміших у світі модельних агенцій IMG Models, яка співпрацює з Кейт Мосс, Джіджі та Беллою Хадід та Карлі Клосс. 
 
Але і на цьому парад фантастичного везіння не закінчився. Днями стало відомо, що режисер Неш Едгертон запросив Періс Джексон на роль у його кримінальній комедії про життя мексиканських наркобаронів, міжнародних найманців і боротьбу з ними ФБР.
 
Назва майбутньої комедії поки не розголошується, проте відомо, що партнерами Періс на знімальному майданчику будуть такі зірки, як Шарліз Терон, Тенді Ньютон, Аманда Сейфрід і Девід Ойелоуо.
 
Це буде перша велика роль Джексон, оскільки до цього вона знялася лише в епізоді серіалу «Зірка» на каналі Fox.
 
А ще Періс запропонували зіграти в біографічному фільмі саму Мадонну.
 
Принаймні продюсери проекту впевнені, що дівчина впорається із завданням, тим більше що й зовні Джексон дуже схожа на Мадонну в молодості.
 
І хоча сама співачка скептично ставиться до того, що хтось зможе достовірно передати на екрані її характер у молодості й увесь спектр емоцій того часу, коли їй доводилося виживати на один долар на день і жити в закинутій синагозі .
 
Але до кандидатури Періс Мадонна поставилася досить прихильно і заявила, що є її фанаткою.
 
Лишається запитання, що робити з татуюваннями, якими рясно вкриті руки доньки Майкла Джексона. Утiм комп’ютерна графіка дозволяє виправляти й не такі помилки молодості.