Шварценеггер погодився знятися в шостій частині культового «Термінатора»

23.05.2017
Шварценеггер погодився знятися в шостій частині культового «Термінатора»

За 33 роки Шварценеггер практично не змінився.

Коли в кінці першого фільму «Термінатор» герой Залізного Арні спускався в розпечену лаву і казав «I’ll be back» («Я повернуся»), актор подумати не міг, наскільки пророчими виявляться ці слова.
 
Бо ось уже протягом більш як тридцяти років iз перервами Термінатор незмінно повертається на екрани, збираючи непогану касу.
 
А якщо є запит — буде і пропозиція: днями режисер Джеймс Кемерон повідомив, що готується до зйомок шостої частини пригод «гостя з майбутнього», робота-андроїда Т-800.
 
Попередня частина, яка вийшла на екрани влітку 2015 року і в якій так само знімався Шварценеггер, мала назву «Генеза».
 
Фільм тоді зібрав по всьому світу 440 мільйонів доларів.
 
Шостий епізод франшизи називатиметься «Генеза-2» і розповідатиме про продовження боротьби з комп’ютерною програмою Скайнет, якій вдалося вижити  після вибуху лабораторії в кінці першої частини.
 
«Генеза» запустилася по-новому, і Скайнет вирвався на свободу. 
 
Попри те, що нині глядача важко чимось здивувати, особливо у сиквелах, Шварценеггер запевнив, що Кемерон має багато цікавих ідей, тож варто очікувати на сюрпризи.
 
І він, незважаючи на вік (незабаром актор святкуватиме 70-річчя), із задоволенням зніметься у шостій частині, прем’єра якої уже запланована на травень 2018 року.
 
А як усе складеться добре — то і у сьомій, підготовка до зйомок якої так само триває повним ходом.
 
А поки що і режисер, і актор теж не сидять, склавши руки.
 
Паралельно з «Генезою» Джеймс Кемерон працює над продовженням фільму «Аватар», а Шварценеггер уже отримав запрошення знятися разом з Едді Мерфі та Денні Де Віто у продовженні комедії «Близнюки», яка вперше вийшла на екрани ще у 1986 році.