Журнал Maxim назвав найбажанішою моделлю світу небогу Алека Болдуїна

26.05.2017
Журнал Maxim назвав найбажанішою моделлю світу небогу Алека Болдуїна

Гейлі Болдуїн.

Якщо реклама — двигун торгівлі, то краса і спокусливість — двигун реклами.
 
Саме тому відомі бренди час від часу складають свої рейтинги найвродливіших і найзвабливіших, які привертають до себе увагу протилежної статі.
 
А відомому журналу для чоловіків Maxim сам бог велів пропонувати свій варіант відповіді на запитання «Хто на світі найсексуальніший і найбажаніший?».
 
Цього року «Топ-100 найсексуальніших жінок 2017 року» очолила 20-річна Гейлі Болдуїн, донька голлівудського актора Стівена Болдуїна, рідного брата зірки кіно Алека Болдуїна.
 
У цьому рейтингу вона обійшла своїх близьких подруг по подіуму Джіджі і Беллу Хадід, а також Марго Роббі, Алісію Вікандер та інших красунь.
 
У попередні роки цей список очолювали Стелла Максвелл, Тейлор Свіфт, Кендіс Свейнпол, Майлі Сайрус, Бар Рафаелі, Кеті Перрі, Ліндсі Лохан та інші зірки.
 
Експерти журналу не приховують, що дівчина стала переможницею через любов до провокацій і скандалів.
 
У першу чергу Гейлі привернула до себе увагу коротким минулорічним романом із Джастіном Бібером, який зрештою усі охрестили просто піаром, за постійні натяки на любов до удвічі за неї старшого Леонардо Ді Капріо та за провокативні коментарі в Twitter і Instagram (одного разу у відповідь на чутки про її вагітність вона написала: «Так, я вагітна! Від Кендалл Дженнер!»). 
 
А ще розкішна блондинка знялася у спокусливій фотосесії для червнево-липневого випуску журналу Maxim.
 
Автором зйомки, для якої Гейлі приміряла дуже відверті і пікантні образи, став французький фотограф Джайлз Бенсімон.
 
А в березні разом із сином Сінді Кроуфорд Преслі Гербером вона прикрасила сторінки французького еротичного журналу Lui Magazine. Швидше за все, саме це додало їй балів.
 
Хоча, хто їх зрозуміє, цих чоловіків!