Емма Уотсон збирається сама зробити пропозицію коханому

31.05.2017
Емма Уотсон збирається сама зробити пропозицію коханому

Емма Уотсон.

Чутки про те, що зірка фільмів про Гаррі Поттера та «Красуня і чудовисько» Емма Уотсон та її бойфренд Вільям (Мак) Найт готуються до весілля, яку днями поширив відомий британський таблоїд Sun-Times, неабияк сколихнули середовище фанів актриси.
 
Папараці видання стверджували, що Емма та її коханий відвідали низку ювелірних магазинів у пошуках обручок, причому актриса переглядала дорогі варіанти з діамантами.
 
Зреагували на це й інші світські репортери, які почали розшукувати різноманітних «друзів пари» та «наближених осіб» у сподіванні отримати докладнішу ексклюзивну інформацію.
 
Зокрема, видання Contact Music із посиланням на власні джерела стверджує, що  27-річна зірка, відома своїми феміністичними поглядами, хоче зламати традиції й сама запропонувати коханому руку і серце.
 
Мовляв, таким чином Уотсон збирається подати приклад іншим дівчатам, заохочує їх проявляти самостійність та ініціативу.  
 
«Емма і Maк розповіли кільком обраним друзям, що вони відчувають, що вже готові до нового кроку в стосунках і одружаться», — стверджує джерело з оточення пари.
 
Емма і Вільям почали зустрічатися ще минулої весни, причому цей роман допоміг актрисі вилікувати розбите серце після болючого розриву із зіркою регбі Метью Дженнеєм.
 
Після розлучення з ним вона втекла і сховалася в горах Канади, де кілька тижнів приходила до тями.
 
Тепер вона щаслива, що її коханий — не зірка спорту чи кіно, а звичайна людина, з ним вона може бути сама собою і вести «нормальне» життя.
 
Сам Вільям Найт є випускником університету в Прінстоні, а нині чесно заробляє собі на життя комп’ютерним бізнесом.
 
Найцікавіше, що самі зірки поки що мовчать про майбутню подію, хоча дехто вже припустив, що весілля відбудеться влітку цього року.
 
Офіційний представник Емми Уотсон на питання, чи збирається її підопічна зв’язувати себе шлюбом, відповіла: «Без коментарів».