Гранде повертається

01.06.2017
Гранде повертається

Аріана Гранде.

Можна уявити, який шок пережила 24-річна американська поп-зірка Аріана Гранде, коли одразу після закінчення її концерту у Манчестері на стадіоні пролунав вибух. Нагадаємо, що жертвами 22-річного терориста-смертника минулого вівторка стали 22 людини (переважно — молодь), а загалом постраждало близько 120 осіб. Відповідальність за вибух на себе взяло терористичне угруповання «Ісламська держава».
Сама Аріана в момент вибуху перебувала в безпечному місці і фізично не постраждала. Чого не скажеш про її моральний стан. «Розбита. Від усього серця мені дуже-дуже шкода. Не маю слів», — написала співачка після того, що сталося, у своєму Твіттері. Після трагедії вона навіть призупинила своє турне: четверговий концерт у Лондоні було скасовано, а заплановані виступи у Бельгії, Польщі, Німеччині та Швейцарії відкладено на невизначений час. Продюсери Гранде повідомили, що на сцену вона повернеться, коли буде емоційно готова.
Утім депресія була недовгою. Оговтавшись від шоку, Аріана Гранде заявила про бажання знову виступити в Манчестері з благодійним концертом у пам’ять про жертв вибуху. І не сама — на її заклик уже відгукнулися британський рок-гурт Coldplay, Кеті Перрі, Фаррелл, Джастін Бібер, Майлі Сайрус, Ніолл Хоран та група Take That. Зібрані кошти підуть на лікування постраждалих від теракту. Раніше представники співачки зв’язалися з родичами загиблих фанів і запропонували фінансову допомогу від Аріани.
Концерт під назвою One Love Manchester («Єдина любов — Манчестер») відбудеться уже цієї неділі, 4 червня. Офіційно доходи від шоу підуть на рахунок Фонду термінової допомоги «Ми любимо Манчестер», який діє в партнерстві з Британським комітетом Червоного Хреста і муніципалітетом міста. На квитки, які надійдуть у продаж 1 червня, уже ажіотажний попит.
А влада Манчестера тепер намагається максимально посилити заходи безпеки. Щоб не повторилося біди.