Фани Бейонсе стверджують, що зірка вже народила двійню

16.06.2017
Фани Бейонсе стверджують, що зірка вже народила двійню

Cпівачка Бейонсе.

У всьому, що стосується власних дітей, відома американська співачка Бейонсе та її чоловік, репер Джей-Зі — великі конспіратори і любителі різних містифікацій.
 
Ще 5 років тому, коли пара очікувала свого первістка, донечку Блу Айві, вони всіляко намагалися приховати факт народження малюка.
 
Доходило навіть до конфузів — на ефір одного з австралійських шоу Бейонсе прийшла з накладним животом, який здувся просто на очах глядачів.
 
А коли співачка таки народила і почала з’являтися на людях із дитиною, папараці запідозрили, що вона носить ляльку, оскільки розмір «малюка» на прогулянках то зменшувався, то збільшувався.
 
Залишилася вірною цій традиції Бейонсе і нині, коли оголосила, що чекає двійню.
 
Спочатку вона підігріла інтерес публіки, регулярно викладаючи в Instagram «вагітні» фото (одне з них навіть стало рекордом популярності, зібравши за кілька днів більше 8 мільйонів лайків) і запевняючи, що ні сном, ні духом не знає, хто ж у неї народиться (хоча батько зірки проговорився, сказавши, що у Блу Айві буде братик і сестричка).
 
А днями вона виставила в Instagram кілька свіжих фото, але вже — без живота.
 
І хоча одразу ж після цього в мікроблозі з’явилася серія звичних уже «вагітних фото», цього виявилося достатньо, щоб світом розлетілися чутки, що довгоочікувана подія таки сталася. 
 
Цим чуткам знайшлися й інші підтвердження. Один із папараці «застукав» Бейонсе 13 червня біля однієї з Лос-Анжелеських клінік.
 
Та й іншим фанам через свої канали вдалося дізнатися, що пологи пройшли нормально і мама та малеча почуваються добре.
 
Щоправда, з датою таки є розбіжності: одні стверджують, що співачка народила ще 13-го, інші — що в середу.
 
Сама ж Бейонсе та її речники поки що зберігають мовчання. Для шоу-бізнесу інтрига — це запорука популярності.
 
Тим більше що на сцену найближ­чим часом Бейонсе навряд чи вийде.