«Марафон без метушні»: у Києві в неділю відбудеться рекордна його-сесія

16.06.2017
«Марафон без метушні»: у Києві в неділю відбудеться рекордна його-сесія

На марафон йоги запрошує Манодж Кумар Бхарті, посол Індії в Україні.

Акція відбудеться вранці 18 червня на одній із головних вулиць Києва — Хрещатику.
 
Присвячують її Міжнародному дню йоги (21 червня), який щороку відзначається по всьому світу під егідою ООН. Взяти участь у марафоні може кожен бажаючий.
 
Для цього потрібно лишень прихопити iз собою килимок та одягнути зручний одяг.
 
Головним завданням такого спільного тренування буде довести, що практикувати йогу може кожен охочий, незалежно від віку і віросповідання. 
 
Марафон відбудеться за ініціативи і підтримки Посольства Індії в Україні та India Club. Організатори запросили на цю подію представників Книги рекордів України, що зафіксують новий національний і європейський рекорд за кількістю людей, які одночасно у центрі Києва займатимуться йогою. 
 
«Третє за ліком святкування Міжнародного дня йоги в Україні пройде в Києві з великим розмахом, — розповідає Манодж Кумар Бхарті, посол Індії в Україні.
 
— Подія, що отримала назву «Марафон без метушні», є знаковою для Посольства Індії в Україні, важливою в житті Києва та гідним відзначенням 25-річчя дипломатичних відносин між нашими країнами. «Йога» у перекладі з санскриту означає «об’єднувати» або «приєднуватися». Практикуючи йогу, ми стаємо більш спокійними та врівноваженими, отримуємо розслаблене пружне тіло. Той, хто в мирі iз самим собою, створить мирну сім’ю, мирні сім’ї утворять мирне суспільство, яке зі свого боку сформує мирні країни. І мирні країни принесуть мир усьому світові».
 
До речі, в Україні цією давньою індійською розумовою, фізичною і духовною практикою займається багато відомих людей.
 
Серед них: співачка Катя Chilly, хореограф Тетяна Денисова, дизайнер Андре Тан, телеведучі Юрій Горбунов і Катерина Осадча, співак Сергій Бабкін.
 
Так, популярна українська дизайнерка Лілія Пустовіт займається йогою понад 18 років і стверджує, що це допомагає їй підтримувати позитивну атмосферу в родині й на роботі.
 
Ведучою «Марафону без метушні» буде акторка та телеведуча Яніна Соколова, яка покаже кілька асан (йогою займається 10 років).