Мадонна збирається переїхати до Португалії заради сина

23.06.2017
Мадонна збирається переїхати до Португалії заради сина

Чого не зробиш, аби дитині було добре! Подейкують, що знаменита Мадонна готова навіть змінити галасливу Америку на стару добропорядну Європу.
 
Обпікшись на своїх власних дітях (ми писали про те, що її старший син Рокко, втомившись від маминої опіки, утік до Лондона і тепер живе в родині батька, режисера Гая Річчі), співачка тепер намагається всіляко догодити прийомним (а їх у неї четверо — 11-річні Девід і Мерсі та 4-річні близнючки Стелла й Естер із африканської країни Малаві).
 
Річ у тім, що Девід захоплюється футболом і, схоже, демонструє непогані результати. До хлопця вже придивляються селекціонери знаменитої «Бенфіки» і запросили до тамтешньої молодіжної команди.
 
Щоб бути ближче до сина, зірка придбала дім коло Лісабона за 7,8 мільйона доларів.
 
До речі, перші перемоги у спорті отримала і Мерсі — рік тому вона завоювала чотири медалі на змаганнях зі спортивної гімнастики.
 
«Мадонна націлена на те, щоби відкрити своїм дітям усі перспективи в житті, а ця надто хороша, щоби її згаяти. Вона з сім’єю переїде до Португалії до початку нового навчального року у вересні», — цитує газета The Daily Mail слова «друга родини». 
 
Переїжджати Мадонна збирається лише з прийомними дітьми. Її 20-річна донька Лурдес уже кілька років живе своїм життям і пробує кар’єру моделі — бере участь у показах і знімається у рекламних кампаніях відомих брендів.
 
А Рокко після скандалу з марихуаною, схоже, взявся за розум і тепер намагається приміряти на себе різні професії, обираючи, що йому більше до вподоби.
 
Але — все там же, в Лондоні, далеко від маминого ока.