Принц Гаррі замовив для Меган Маркл обручку з браслета принцеси Діани

27.06.2017
Принц Гаррі замовив для Меган Маркл обручку з браслета принцеси Діани

Меган Маркл.

Головною інтригою нещодавнього весілля сестри Кейт Міддлтон Піппи, яка місяць тому стала дружиною Джеймса Меттьюза, стало питання, чи прийде молодший син принцеси Діани Гаррі на церемонію з його нинішньою пасією, актрисою Меган Маркл?
 
Гаррі з’явився в церкві один, що лише підігріло інтерес до його стосунків із Меган.
 
Щоправда, пізніше ширилися чутки, що Піппа сама заборонила запрошувати Маркл, бо хотіла бути єдиною зіркою свята, але на саму вечірку Гаррі таки з’їздив до Лондона і привіз кохану.
 
Але, схоже, у Меган і Гаррі усе добре і, схоже, справа таки наближається до весілля.
 
У пресу просочилася інформація, що принц Гаррі відніс до королівського ювеліра браслет своєї мами і замовив обручку.
 
Вартість персня із білого золота зі смарагдом оцінюється в 100 тисяч фунтів стерлінгів.
 
Очікується, що як тільки обручка буде готова, Гаррі офіційно оголосить про заручини. А ще він придивився просторий маєток у графстві Норфолк.
 
Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі познайомилися рік тому — пара зійшлася на благодійності, а пізніше знайшлися й інші спільні інтереси.
 
Подейкують, що принц Гаррі уже звернувся по дозвiл на весілля до бабусі, королеви Єлизавети ІІ, і отримав її благословення.
 
Також надійшла офіційна резолюція від англіканської церкви, що вона нічого не має проти союзу Гаррі і Меган, незважаючи на те, що актриса протягом двох років, з 2011-го по 2013-й, була одружена з продюсером Тревором Енджелсоном, а церква, як відомо, досить насторожено ставиться до розлучень.
 
«Вестмінстерське абатство слідує постанові Генерального синоду від 2002 року. З того часу шлюб у церкві став можливим і для розлучених», — ідеться в офіційному роз’ясненні. 
 
Тепер усі очікують, коли ж принц Гаррі зробить Меган офіційну пропозицію. А той чекає, коли буде готова обручка. Так що — усе в руках королівського ювеліра.