Брітні Спірс довелося скасувати всі зустрічі в Ізраїлі через навіжених фанів

07.07.2017
Брітні Спірс довелося скасувати всі зустрічі в Ізраїлі через навіжених фанів

Брітні Спірс.

Усе-таки слава — досить обтяжлива річ. Багато зірок постійно маскуються, одягаючись якнайпростіше і полюбляючи темні окуляри, щоб хоч трішки на людях побути «простими смертними».
 
А от американській поп-діві Брітні Спірс, яка днями вперше у своїй співочій кар’єрі відвідала з концертом Ізраїль, і це не допомогло.
 
Наївна зірка приїхала до Єрусалима на день раніше свого виступу, щоб прогулятися містом, побачити святині, зустрітися з відомими людьми.
 
Однак уже перша спроба навідатися до знаменитої Стіни Плачу завершилася скандалом.
 
Брітні впізнали, і натовп фанів кинувся до зірки, намагаючись зробити селфі на її фоні або хоча б доторкнутися.
 
Особиста охорона співачки не змогла впоратися з таким натиском, тож на підмогу викликали підрозділ поліції, довелося очепити весь район святині й зробити коридор, щоб вивести співачку до авто.
 
Це, у свою чергу, не сподобалося іншим паломникам, які знати не знали, хто така Брітні Спірс, а тому були обурені, що їх не пускають до Стіни Плачу і їм доводиться чекати.
 
Сама ж співачка після цього інциденту закрилася в номері й більше нікуди до самого концерту носа не показувала.
 
Вона навіть скасувала заплановану вечерю із прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньяху, а також візит до онкохворих дітей. 
 
До речі, через концерт Брітні Спірс була змінена і дата праймеріс ізраїльської партії Авода.
 
Початково було заплановано вибори на 3 липня, але коли лідер партії Амір Перец дізнався, що саме в цей день виступатиме Спірс, вирішив перенести їх на 4-те.
 
За його словами, партія не змогла б забезпечити достатню охорону свого заходу, оскільки всі правоохоронці будуть задіяні на охороні порядку під час концерту.
 
До того ж у Тель-Авіві, де в парку Яркон відбувався концерт, у цей день були можливі пробки, що завадило б партійцям добратися до виборчих дільниць.
 
Сам же концерт відбувся з величезним успіхом і без інцидентів.
 
Але Брітні Спірс з’явилася лише на сцені і після концерту швиденько залишила парк Яркон. Як кажуть, від гріха подалі.