Українка представить Австрію на конкурсі «Місіс Всесвіт-2017»

19.07.2017
Українка представить Австрію на конкурсі «Місіс Всесвіт-2017»

Інга Малик.

Ким-ким, а гарними жінками Україна завжди була багата.
 
Настільки, що й собі вистачало, й з усім світом щедро ділилася. І світ це оцінив.
 
Принаймні Австрія — уже другий рік поспіль на конкурс «Місіс Всесвіт» (міжнародний конкурс краси для одружених жінок) обирає саме уродженку України.
 
І недарма — минулого року українська красуня Ольга Торнер принесла цій країні перемогу в конкурсі.
 
Цьогорічна красуня Інга Малик мріє повторити досягнення своєї співвітчизниці. Для цього в неї є всі дані — краса, артистизм, спортивна фігура.
 
«Я була дуже активною дитиною, відвідуючи різноманітні гуртки та секції: гімнастика, театральний гурток і бальні танці. Спорт завжди відігравав велику роль у моєму житті», — написала Інга на своїй сторінці у «Фейсбуці».
 
Вона закінчила юридичний факультет Київського університету, а пізніше зустріла свого майбутнього чоловіка і переїхала до Австрії, де в неї народилися дві донечки.
 
«Після заміжжя моє життя кардинально змінилося. Сімейні цінності стали головним сенсом мого життя. Сьогодні я — щаслива мати обожнюваних дітей. Єлизаветі 3 роки, а Софії — вже 7», — підкреслила красуня.
 
Однак на досягнутому вона вирішила не зупинятися і нині отримує другу освіту у Віденському університеті.
 
У вересні Інга Малик поїде до Південної Африки, де відбуватиметься фінал міжнародного конкурсу.
 
Там вона зустрінеться також із черкащанкою Юліаною Короченцевою, яка представлятиме Україну. Хочеться сподіватися, що журі конкурсу гідно оцінить красу по-українськи.