Екс-чоловік Мел Бі зі Spice Girls зобов’язав її виплачувати йому по 40 тисяч щомісяця

01.08.2017
Екс-чоловік Мел Бі зі Spice Girls зобов’язав її виплачувати йому по 40 тисяч щомісяця

Мел Бі.

Не лише жінки перетворюються на зовсім інших істот на другий день після того, як відгримить марш Мендельсона і вони знімуть весільну фату.
 
Судячи з подробиць, які відкриваються в ході процесу з розірвання шлюбу, який кілька місяців тому затіяли екс-«перчинка» Мелані Браун та її екс-чоловік, продюсер Стівен Белафонте, дивуєшся, як вона могла не лише сказати «так» цьому чоловіку, а й прожити з ним майже 10 років і народити йому доньку Медісон (крім неї, у Мел Бі є ще 18-річна донька Фенікс Чі від шлюбу з танцівником Джиммі Гюльзаром i 10-річна Ейнджел Айріс від роману з відомим коміком Едді Мерфі).
 
За документами, які співачка подала до суду, випадає, що Белафонте не лише зраджував дружину, а й усіляко принижував та знущався над нею.
 
Так, у 2012-му він приревнував Мелані до співака Ашера і розбив їй губу.
 
Після виступу Spice Girls на Олiмпійських іграх у Лондоні Белафонте побив Мел, а потім змусив написати пост у «Твіттері», що це вона сама впала, «бігаючи на високих пiдборах».
 
Коли у співачки захворів батько, вона не змогла вилетіти до нього, бо чоловік заховав паспорт, заявивши, що  «якщо він помре — то помре», а коли сама Браун на межі нервового зриву наковталася пігулок, він не дав викликати «швидку», а закрив дружину у спальні, побажавши їй швидкої смерті.
 
Попри це, суд задовольнив прохання Стівена Белафонте і зобов’язав Мелані надавати йому щомісячну «подружню підтримку» в розмірі 40 тисяч доларів доти, доки процес не завершиться і Стівен не отримає свою частку статків екс-дружини.
 
Саме така сума потрібна продюсеру для того, щоб підтримувати звичний для нього спосіб життя — оплачувати житло, харчування та інші забаганки, які він досі задовольняв за рахунок зірки.
 
Лишається тільки поспівчувати Скері Спайс, як її називали в гурті, і побажати, щоб цей жах у її житті якнайшвидше закінчився.
 
Хоча поведінка служителів американської Феміди у цьому випадку, м’яко кажучи, дивує. А може, це Мел Бі щось не договорює?