Голлівудські актори Міла Куніс та Ештон Катчер навідалися на Буковину

08.08.2017
Голлівудські актори Міла Куніс та Ештон Катчер навідалися на Буковину

Міла Куніс та Ештон Катчер у Чернівцях. (Фото з сайта tsn.ua.)

Голлiвудська пара акторів — Міла Куніс та Ештон Катчер — погуляла у Чернівцях: вони відвідали вулицю Ольги Кобилянської, побували поблизу драмтеатру та на Соборній площі.
 
Про візит зіркової пари повідомив журналіст «1+1» Іван Гребенюк, який опублікував фото прогулянки із Куніс та Катчером, зняті Сергієм Скобуном.
 
«Поки ви всі тут сидите, Чернівцями вештаються Міла Куніс та Ештон Катчер. Справжні:)», — написав журналіст у соціальній мережі.
 
Іван Гребенюк нагадав, що до 8-річного віку Міла Куніс жила в Чернівцях.
 
«А я давно кажу, хоч ким би ти був — навіть і голлівудською зіркою — рано чи пізно ти згадаєш, що ти не Міла, а Людмила:) Ласкаво просимо до неньки!:)», — написав він у «Фейсбуцi».
 
Сайт «Молодий буковинець» інформує, що голлiвудська пара прилетіла до Чернівців на декілька годин зі зйомок у Будапешті.
 
В Україні їх зустрів кінорежисер Сергій Скобун, який провів для зірок екскурсію містом.
 
«Вони приїхали з Будапешта буквально на кілька годин в особистих питаннях. Зустрілися з ними у кав’ярні поблизу Театральної площі. Мілі та Ештону дуже сподобалося місто. Я помітив у них тільки єдиний натяк на погані українські дороги», — розповів Скобун.
 
Чернівчанин провів екскурсію зірковій парі по туристичній вулиці Ольги Кобилянської. Також вони побували поблизу драмтеатру і на Соборній площі.
 
Спочатку з ними спілкувалися англійською мовою, але пізніше Міла попросила, щоб перейшли на російську.
 
«У Міли є бажання знятися в українському фільмі. Вона побачила зйомки, які ми проводили. Сподобалися локації і костюми. Вона так і сказала: «Я б залюбки знялася в якомусь українському фільмі», — розповів режисер.
 
На чернівецькому летовищі журналістам інформ­агентства АСС підтвердили, що американські кіноактори прилетіли ввечері 5 серпня приватним літаком.  Жили вони в 4-зірковому готелі «Буковина».
 
Нагадаємо, Міла Куніс народилася в Чернівцях 1983-го року. Її родина емігрувала до США у 1991 році, оселилася в Лос-Анджелесі. 
 
Акторську кар’єру Міла почала 1994 року, знявшись у рекламних роликах. Того ж року дебютувала в кіно в епізоді мильної опери «Дні нашого життя».
 
Проривом у кар’єрі стала роль у фільмі «В прольоті». Також відома озвучуванням Мег Гріффін в мультиплікаційному серіалі «Гріффіни».
 
Однією з найвідоміших ролей акторки в кіно є роль балерини Лілі у фільмі «Чорний лебідь», за яку її нагородили премією «Сатурн» і номінували на «Золотий глобус» і Премію Гільдії кіноакторів США за найкращу жіночу роль другого плану.
 
Крім кіно, Куніс активно займається і модельним бізнесом — її фотографії неодноразово з’являлися на обкладинках багатьох журналів. Із 2012 року співпрацює з будинком моди Christian Dior.