Том Круз зламав ногу під час зйомок «Місії нездійсненної-6»

18.08.2017
Том Круз зламав ногу під час зйомок «Місії нездійсненної-6»

Том Круз.

Не секрет, що для виконання надскладних трюків у фільмах прийнято запрошувати професійних каскадерів.
 
Утім, багато хто з акторів вважає за честь довести, на що вони здатні, і самим кинути виклик небезпеці. Щоправда, не завжди цей ризик можна назвати виправданим.
 
От і голлівудський супермен Том Круз, який зараз знімається у шостій серії франшизи «Місія нездійсненна», дещо переоцінив свої сили, намагаючись перестрибнути з декорації на дах будинку, і замість ефектного приземлення врізався в стіну.
 
Як наслідок — перелом двох кісток гомілки і щонайменше чотиримісячна зупинка у знімальному процесі.
 
Сам актор пізніше зізнався, що перед зйомками ніч не спав, та й трюк виявився дещо складнішим, ніж він сподівався. І вік дається взнаки: усе ж 55 років — це не 25, особливо для таких трюків.
 
Хоча Том Круз належить до тих акторів, які намагаються все робити самостійно, і навіть у попередній частині «Місії нездійсненної» він виконав більшість трюків, у тому числі злетів у небо, зачепившись за борт літака.
 
Тепер же Том Круз вимушений був замовляти квиток із Лондона, де відбувалися зйомки, до США, де він проходитиме курс лікування та реабілітації.
 
Продюсери фільму розчаровані вимушеним простоєм, однак травма головного героя позбавила їх вибору.
 
«Том Круз — найголовніша зірка фільму, все обертається навколо нього», — цитує таблоїд The Sun слова одного з наближених до зйомок інформаторiв.
 
Утім, кіностудія Paramount Pictures запевнила, що прем’єра фільму «Місія нездійсненна-6» відбудеться, як і було заплановано, 27 липня наступного року.
 
Місія здійсненна?