Джонні Депп збанкрутів: тепер намагається знайти винних

22.08.2017
Джонні Депп збанкрутів: тепер намагається знайти винних

Джонні Депп.

Здається, у кого-в кого, а в одного з найуспішніших і найкасовіших голлівудських зірок Джонні Деппа грошей кури не клюють.
 
Але ось уже півроку він намагається вибратися з фінансової ями і паралельно з’ясувати, куди ж поділися його мільйони і хто має за це відповісти.
 
На думку Деппа, у його банкрутстві винні передусім мене­джери компанії The Mandel Group, які займалися його фінансовими справами.
 
Ще в січні він подав проти них позов на суму в 25 мільйонів доларів — саме так оцінив актор фінансові та репутаційні втрати. У відповідь клерки звинуватили самого актора в надмірних тратах і в тому, що він не розрахувався з ними за останні місяці роботи.
 
Коли ж протистояння загострилося, фахівці компанії взялися захищатися, викинувши на публіку конфіденційну інформацію клієнта.
 
Спочатку вони заявили, що гроші Джека Горобця потратила його сестра Крісті, яка відгуляла весілля дочки, відпустку та купила новий басейн.
 
Потім винуватцем банкрутства став сам Джонні Депп, який, на думку фінансистів, страждає шопоголізмом і потребує допомоги лікаря.
 
До того ж, поскаржилися клерки, актор не вчить свої ролі, а тому тримає в штаті суфлера, якому платить сотні тисяч доларів.
 
Днями стало відомо, що справами The Mandel Group зацікавилися ще й державні інституції: федеральна податкова служба, міністерство юстиції та комісія з цінних паперів та бірж, передає The Wall Street Journal. Можливо, вони поставлять крапку в цій історії?
 
А Джонні Депп тим часом виставив на продаж кілька своїх пентхаузів. Бо суди судами, а борги сплачувати треба. Від цього в Америці, як і від смерті, не відкрутишся.