Дідусь у 72: Майкл Дуглас чекає на первістка-онука

23.08.2017
Дідусь у 72: Майкл Дуглас чекає на первістка-онука

Майкл Дуглас.

Схоже, в Голлівуді пішла мода не лише на пізні шлюби, а й на пізнє батьківство-дідівство.
 
То Джордж Клуні у 55 уперше став татом, то Майкл Дуглас у 72 нарешті отримав шанс потримати на руках онука.
 
Для останнього це — справжнє свято, на яке майбутній дідусь Майкл уже й не сподівався.
 
Річ у тім, що його син, 38-річний Кемерон Дуглас, останні сім років провів у в’язниці за поширення наркотиків, а потім іще рік — у halfway house, будинку для соціальної реабілітації злочинців.
 
Сам актор вважав це єдиним виходом із ситуації, побоюючись, що в іншому випадку Кемерон «міг би або померти від передозування, або його просто вбили б». 
 
Тепер же у хлопця з’явився шанс почати нове життя. Ще перебуваючи у halfway house, він познайомився з інструктором з йоги Вів’єн Тайбс.
 
Романтичні стосунки зайшли далеко, і нині пішли чутки, що пара чекає на первістка, а Майкл Дуглас від цієї звістки на сьомому небі від щастя.
 
Сам Кемерон подумує тепер про те, щоб написати книгу, як з успішного нащадка знаменитої акторської династії перетворитися на злочинця і повернутися назад.
 
Не виключено, що він спробує знову вийти на екрани — свого часу він знявся у чотирьох фільмах і йому пророкували успішну кар’єру.
 
Але останній фільм «Під кайфом» став для Кемерона фатальним — він практично повторив долю головного героя.
 
Для дідуся Майкла довгоочікуваний онук (чи онучка) — теж шанс на продовження акторської династії.
 
Проте  і без цього ще не все втрачено: в актора та його дружини Кетрін Зета-Джонс підростають іще двоє дітей — 17-річний Ділан та 14-річна Керіс.
 
А, враховуючи, що засновник династії Кірк Дуглас минулого року відсвяткував своє сторіччя, у Майкла є всі шанси дочекатися ще й правнуків. Аби молодь не зволікала.