Американка попалась на спробі винести з магазина 18 пляшок спиртного

30.08.2017
Історії про винахідливість радянських «несунів» досі переповідають, як дотепні анекдоти.
 
Одна з них розповідає, як чоловік, що працював на м’ясокомбінаті в морозильному цеху, спробував винести кілька кілограмів вирізки, примотавши їх до тіла лейко­пластирем.
 
А тут — партійні збори, присвячені «несунам», і його садовлять у президію.
 
Фінал цієї історії сумний — кількагодинне сидіння на зборах із льодяними компресами обернулося для крадія двостороннім запаленням легенів, від якого лікарі не змогли його врятувати. 
 
А от 37-річна жителька штату Луїзіана Секонія Джонс відбулася лише штрафом та громадськими роботами. Хоча її винахідливість (чи, швидше, нахабство) теж вражає.
 
Зайшовши до відділу алкоголю в супермаркеті, вона почала напихати свою сумку пляшками з дорогими напоями, ігноруючи здивовані погляди працівників магазину та відвідувачів.
 
Коли ж у сімці забракло місця, повнувата американка засунула ще дві пляшки в пазуху та в штани.
 
Найцікавіше, що їй вдалося спокійно винести все це добро, розрахувавшись на касі лише за одну пляшку дешевого вина.
 
Однак далеко їй відійти не вдалося. За всіма маніпуляціями пані Джонс уважно спостерігали охоронці через камери стеження.
 
Вони ж і затримали крадійку за кілька метрів від супермаркету, вилучивши у неї аж 18 пляшок елітного алкоголю. Тепер жінка дає пояснення в поліції. А відео із записом її «викрадення по-американськи» б’є всі рекорди перегляду в інтернеті.