Молодша із сестер Вільямс народила первістка

05.09.2017
Молодша із сестер Вільямс народила первістка

Серена Вільямс.

Несподіване (а насправді — геть прогнозоване) продовження отримали заручини зірки світового тенісу 35-річної Серени Вільямс та співзасновника сайта Reddit Алексіса Оганяна.
 
Щойно вона наприкінці минулого року сказала нареченому «так» у відповідь на пропозицію руки і серця, а вже першого вересня лелека приніс парі донечку.
 
Пологи відбулися в елітній клініці в Уест-Палм-Біч у Флориді. Як повідомили представники тенісистки, мама і маля почуваються добре, а сама Серена ще раніше заявляла, що планує повернутися на корт вже у січні 2018 року.
 
Взагалі і вагітність, і дитина стали для зірки справжньою несподіванкою.
 
Вона якраз планувала побити рекорд австралійської тенісистки Маргарет Корт, яка в 1960—1975 роках здобула 24 перемоги в турнірах «Великого шолому» в одиночному розряді.
 
Однак у січні, напередодні Відкритого чемпіонату Австралії, вона відчула нездужання під час тренування.
 
Коли ж тести на вагітність показали причину поганого самопочуття, Серена була шокована, але таки взяла участь у турнірі й здобула свою 23-тю перемогу.
 
А от подальші три турніри із серії «Великого шолома» — Відкритий чемпіонат Франції, Вімблдон і Відкритий чемпіонат США — їй таки довелося пропустити.
 
Тож тепер зрозуміле її прагнення швидше повернутися у спортивну форму.
 
Вимушена перерва у виступах не завадила Серені Вільямс другий рік поспіль очолити список Forbes у категорії «найбагатші спортсмени світу», заробивши $27 млн.
 
Ця сума включає призові за перемоги на турнірах і доходи від участі в рекламних кампаніях і заходах.
 
До цього тенісистка тепер може додати право на фотосесію з новонародженою донечкою. Якщо, звісно, захоче.