У будинок Руслани під Києвом влучила блискавка

22.09.2017
У будинок Руслани під Києвом влучила блискавка

Руслана.

Руслану Лижичко за любов до природи і нестримну енергію часто порівнюють зі стихією.
 
 
І сама співачка не раз зізнавалася, що вона любить відчувати себе частинкою Всесвіту й обожнює стихію у всіх її проявах.
 
 
Утім «дикі танці», які влаштувала над столицею остання гроза, ледь не обернулися для переможниці «Євробачення-2004» справжньою трагедією.
 
 
Блискавка влучила у її заміський будинок, наробивши чимало лиха.
 
«Сьогодні під час грози у Києві близько 16:00 в мій будинок влучила блискавка. Обгоріли конструкції будинку, перегоріли шини заземлення в електричних щитках, вийшла з ладу електрика. Досі у повітрі відчувається запах», — повідомила співачка у «Фейсбуці».
 
Свій заміський будинок у селі Лісники, за 15 км від Києва, Руслана та її чоловік, продюсер Олександр Ксенофонтов, почали будувати ще у 2007 році.
 
Перший поверх вони зробили житловим — тут розташовані кухня, спальня та вітальня з каміном. А на другому — спортзал, танцювальний зал та дві студії звукозапису.
 
Але найбільше Руслана пишалася тим, що повністю відмовилася від російського газу, облаштувавши будинок панелями сонячних батарей та вітровими електрогенераторами.
 
Очевидно, що саме вітрячки на високих стояках і привабили блискавку.
 
Сама Руслана поставилася до стихійного лиха по-філософськи. «У Карпатах вважають що все, у що влучила блискавка, має щось особливе...» — написала вона.
 
Проте шанувальники радять їй подбати про громовідводи та інший захист від грози, оскільки, як вона сама писала раніше, дах її будинку — одна з найвищих точок Київської області, а тому і надалі може стати жертвою стихії. А береженого і Бог береже.