Українська зернова асоціація шукає експортерів зерна до Індії

04.10.2017
Українська зернова асоціація (УЗА) запрошує українські компанії аграрного сектору відвідати Республіку Індія, щоб налагодити ділові зв’язки та відкрити нові можливості, ринки збуту та шляхи розвитку для вітчизняного експорту.
 
Вже в лютому наступного року УЗА проведе для українських аграрних експортерів бізнес-захід у Мумбаї, куди запрошені індійські імпортери, представники уряду, організації та компанії, зацікавлені в імпорті сільськогосподарської продукції з України.
 
Під час заходу будуть організовані прямі ділові зу­стрічі українських експортерів та індійських імпортерів агропродукції, зокрема зернових, олійних та бобових культур, круп, продуктів переробки зерна, фруктів та овочів тощо.
 
Через надзвичайно високий темп зростання кількості споживачів та досить низький темп розвитку виробництва індійський ринок збуту є одним із найперспективніших для українських виробників та експортерів.
 
Відповідно до статистичних даних, в Індії невпинно зростає кількість населення: лише за 2017-18 роки прогнозований приріст населення становитиме 25-30 мільйонів чоловік, що, безсумнівно, збільшить попит на харчові продукти, в тому числі зернові та олійні культури.
 
Компанії цієї країни зацікавлені у збільшенні обсягів імпорту української продукції, зважаючи на постійне зростання внутрішнього споживання продукції агросектору.
 
Наприклад, у середньому внутрішнє споживання кукурудзи в Індії зростає на 4 відсотки, а імпорт бобових зріс на 5 відсотків: до 6,1 мільйона тонн у 2016/17 маркетинговому році.
 
При цьому імпорт пшениці у наступні роки продовжить триматися на рівні близько 5 мільйонів тонн. Внутрішній попит на олію зростає приблизно на 7 відсотків, а її імпорт, відповідно, на 1 мільйон тонн щороку.
 
Якщо ви зацікавлені в експорті продукції до Індії, зареєструйтеся за посиланням https://goo.gl/forms/NhbnTPq2KiXJS2Vi1 та очікуйте детальнішу інформацію щодо поїздки в Мумбай.
 
Також можна слідкувати за цією подією на Facebook https://goo.gl/tGd9gy. Реєстрація відкрита до 31 жовтня 2017 року.
 
Якщо виникнуть додаткові питання, можна звертатися до організаторів на [email protected] або за тел.: +38 (044) 492-39-68.