Колишній учасник гурту «ТНМК» Діля одружився вдруге

20.10.2017
Колишній учасник гурту «ТНМК» Діля одружився вдруге

Едуард Приступа з Яною Петльованою. (Фото з сайта facebook.com/eduardprystupa.)

Осінь — пора весіль. Раніше саме після Покрови в Україні завершувалася пора сватань і починалися гуляння.
 
 
Підтримати давні традиції, схоже, вирішив і відомий музикант, екс-учасник гурту «ТНМК» Едуард Приступа, більш відомий як Діля, який днями повів під вінець свою давню подругу Яну Петльовану.
 
 
Сама наречена за професією юрист, але, як кажуть психологи, саме ті родини, де гармонійно поєднуються різні професії, найбільш стабільні.
 
 
Весілля відбулося тихо і скромно, під Києвом, у Гостомелі. Власне, про нього, може, мало хто і знав би, якби не весільне фото, яке Діля виставив у соцмережах, додавши зворушливий підпис: «Сьогодні неймовірно казковий, чарівний і прекрасний день у нашому житті». 
 
Свого часу соцмережі відіграли визначальну роль у житті музиканта. На початку минулого року у Ділі діагностували рак, і він звернувся через соцмережі з проханням допомогти зібрати кошти на лікування в ізраїльській клініці.
 
«Отримати допомогу від стількох людей я навіть не мріяв. Кілька годин я сидів в інтернет-банкінгу і переглядав список імен із різних міст, вимовляючи вголос кожне, бажав щастя і дякував. Дуже вдячний кожному! За всіх, хто мені допоміг, я замовляв у церкві молебень», — зізнався Діля потім в одному з інтерв’ю.
 
Зараз у співака настав новий етап у житті і творчості. Він продюсує гурт AstartA, разом з Орестом Крисою випустив літературно-поетичний акустичний альбом «22», викладає вокал і фортепіано для дітей.
 
А днями він повідомив про початок роботи над новим альбомом, який має побачити світ навесні 2018 року. Незабаром вийде альбом ДІЛЯ — The Best Hits і збірка найкращих пісень із попередніх.
 
Що ж, одруження лише сприятиме цьому. Бо ніщо так не надихає на творчість, як закоханість і відчуття щастя.