Собака Олега Ляшка захищатиме український кордон

25.10.2017
Собака Олега Ляшка захищатиме український кордон

Ротвейлер Джоннi одразу знайшов спiльну мову з прикордонниками.

Цуценя породи ротвейлер на прізвисько Джонні передав до Держприкордонслужби заступник лідера Радикальної партії Андрій Лозовий.
 
 
Із прикордонниками пес швидко знайшов спільну мову.
 
 
Як відомо, лідер Радикальної партії обожнює собак. У нього самого їх шість. Кілька місяців тому одна з них — ротвейлер Ліза — привела вісім цуценят.
 
 
Найгарнішого Олег Ляшко пообіцяв віддати прикордонникам, коли той підросте. І слова дотримав.
 
За дорученням Олега Ляшка його заступник Андрій Лозовий напередодні привіз цуценя на прізвисько Джонні до Національного кінологічного центру Держприкордонслужби, що на Львівщині.
 
«Мій улюблений пес Джонні тепер надійно захищатиме державний кордон України. Порве будь-кого, хто спробує його переступити незаконно», — зазначив Олег Ляшко.
За словами Андрія Лозового, кращі кінологи центру — Віка та Іра — потоваришували з Джонні з перших хвилин.
 
«Підтримуйте прикордонників — вони захищають святе, українську землю!» — закликав Андрій Лозовий.
 
Нагадаємо, депутати фракції Радикальної партії на чолі з Олегом Ляшком були єдиними політиками, які особисто приїхали підтримати львівських прикордонників після прориву українського кордону в «Шегинях» Саакашвілі та його соратниками.
 
Ляшко впевнений: ті, хто проривав кордон на заході, нічим не кращі за російських бойовиків, які вторглися в Україну на сході. Головний радикал закликав владу діяти більш рішуче і жорстко карати порушників державного кордону, якими б намірами вони не прикривалися. А що стосується Саакашвілі — Ляшко вважає, що його треба депортувати.
 
«Ніякі грузинські циркачі, під жодним приводом не мають права проривати наш кордон. Він повинен бути на замку. Я вдячний прикордонникам, які його захищають. Нікому не дозволю принижувати вас», — підкреслив лідер Радикальної партії, звертаючись до співробітників Держприкордон­служби.