Арізонський фермер продає своє ранчо через «нашестя прибульців»

01.11.2017
Хто з нас не мріяв хоч би раз у житті побачити живого іншопланетянина, встановити з ним, так би мовити, міжгалактичний контакт.
 
А от 58-річний американський фермер Джон Едмондс, поки що власник ранчо «Зоряний пил» у  штаті Арізона, заявив, що його прибульці просто замучили, а тому виставив своє ранчо на продаж за 5 мільйонів доларів.
 
За словами фермера, на задньому дворі його ранчо, очевидно, існує якийсь міжгалактичний портал, бо протягом останніх 20 років з регулярністю у 72 дні там з’являються «сірі чоловічки», які починають порядкувати на його обійсті.
 
І не лише порядкувати, а й проводити якісь медичні експерименти — Едмондс стверджує, що сам став жертвою таких експериментів, а ще бачив, як прибульці ледь не викрали його дружину, перемістивши повітрям із ліжка до паркінгу. 
 
Сам він теж не був стороннім спостерігачем, а намагався відбитися від непроханих гостей за допомогою самурайського меча.
 
Зокрема, за ці двадцять років йому вдалося знищити 19 «сірих» — чоловік відрубував їм голови (причому робити це потрібно було обов’язково з антенами, інакше прибульці викликали підмогу).
 
Але продемонструвати тіла ворогів Едмондс не зміг — за його словами, після загибелі вони просто розчиняються у повітрі.
 
Така заява вже викликала ажіотаж на ринку нерухомості. Одних покупців згадка про прибульців відлякала, але багато хто зацікавився такою незвичною пропозицією.
 
Тим більше що ранчо перебуває в ідеальному стані, тут є 4 гектари поля, басейн і будиночок для гостей.
 
Дехто вважає це вигадкою і вдалим маркетинговим ходом, хоча Едмондс застерігає, що його ранчо — не для любителів спокійного життя.
 
«Будьте готові, що тут може статися всяке», — попереджає він.