Ляшко: Не люблю, коли дурять українців!

08.11.2017
Ляшко: Не люблю, коли дурять українців!

Команда Радикальної партії пропонує свій Антикризовий план відновлення економіки України.

Олег Ляшко вважає, що чекати на допомогу ззовні — безглуздо. Так політик відреагував на новину про те, що литовські політики представили послам країн-учасниць Програми Східного партнерства план допомоги Україні.
 
«З усією повагою до братньої, але маленької Литви, яка його ініціювала, але справжній «план Маршалла» неможливий без США. Ви всерйоз сподіваєтеся, що Трамп погодиться безповоротно надати на розвиток України 50-100 мільярдів доларів?! Трамп, який вийшов iз Паризької кліматичної угоди; який скасував торгову угоду з сусідньою Мексикою; який скасовує медичну програму для власних бідних американців. Швидше на Марсі яблуні зацвітуть!» — переконаний лідер фракції Радикальної партії.
 
Також Олег Ляшко радить не сподіватися й на допомогу від Європи. «Ви чекаєте «плану Маршалла» від Євросоюзу? Того Євросоюзу, який погоджується надавати нам кредити лише в обмін на нашу сировину — необроблений ліс і металобрухт; який через високі мита витискає нашу готову продукцію зi свого ринку. Не буде ніякого «плану Маршалла» для України від Євросоюзу чи США! Не тіште себе ілюзіями, щоб потім гірко не розчаровуватися», — радить Ляшко.
 
Натомість політик вважає, що в України має бути один план — відновлення вітчизняної економіки власними силами.
 
«Ставка на національного виробника, здешевлення кредитів, енергомодернізація, боротьба за нові ринки й підтримка експортерів, модернізація виробничих потужностей, індустріалізація, відновлення тваринництва на селі, створення нових робочих місць для українців і радикальне збільшення доходів громадян. Оце і є найпотрібніший план для України, який пропонує наша команда!» — наголосив головний радикал.