Екс-секретарка Піскуна купила маєток Кім Кардаш’ян у Лос-Анджелесі

10.11.2017
Екс-секретарка Піскуна купила маєток Кім Кардаш’ян у Лос-Анджелесі

Не лише акторську кар’єру обирають вихідці з України, потрапивши до Голлівуду.
 
 
Колишня киянка (і, як дізналися журналісти ТСН, колишня помічниця екс-Генпрокурора України Святослава Піскуна) Марина Ектон після переїзду до Сан-Франциско зробила непогану бізнес-кар’єру і навіть заснувала власний благодійний фонд Marina Acton Charity Fund.
 
 
Але цього їй видалося замало, і вона вирішила стати співачкою. А для натхнення почала шукати дім, який би надихав її на творчість і де б вона облаштувала власну студію звукозапису.
 
 
Як повідомило видання Daily Mail, українці припав до душі знаменитий маєток у Лос-Анжелесі, який виставило на продаж зіркове подружжя Кім Кардаш’ян та Каньє Веста.
 
Загальна площа особняка становить чотири тисячі квадратних метрів, будинок має п’ять спалень, п’ять ванних кімнат, простору кухню, їдальню і вітальню.
 
На території маєтку є просторий двір і басейн. Кім та Каньє придбали будинок у 2013 за 9 мільйонів доларів, а виставили на продаж за ціною, майже удвічі дорожчою — 17,8 мільйона.
 
Американські ріелтори визнали цей об’єкт одним із найдорожчих у престижному районі Бель-Ейр.
 
Однак така ціна не зупинила наполегливу українку — кажуть, що квартиру їй показувала сама Кім Кардаш’ян. Ще б пак — за такі гроші можна було б і  заспівати.
 
Хоча Кім і Каньє, схоже, не до цього — вони чекають на третю дитину, яку виношує сурогатна мама, і зайняті ремонтом у іншому своєму особняку, куди збираються переїхати після народження малечі.
 
А нам лишається чекати нових пісень від Марини Ектон. А раптом і справді ці стіни виявляться дивовижними?